geuren

My Burberry Blush Parfum

Hallo beauty’s,

Laatst was ik wezen winkelen met mijn zusje en mijn vriendin, toen wij onverwachts een parfum winkel binnen liepen. Wat bleek ze hadden op de gehele collectie korting, en mijn zusje begon meerdere parfums te ruiken. Ik rook de geur My Burberry die in 2017 is uitgebracht, en was direct verlieft op de geur en waardoor ik hem niet kon laten staan. Wil jij meer weten of My Burberry Blush parfum? Lees dan snel verder hieronder.

20171214_104124.jpg

De verpakking van My Burberry Blush vind ik prachtig, het oogt elegant en sexy tegelijk. De grote strik om de hals, maar vergeet de grote ronde dop niet. De dop is prachtig versiert en is te vergelijken met een marmeren print in bruintinten. De parfum zit verpakt in een glazen rechthoekige flacon. Ik kan hier weinig fout over zeggen, behalve dat het er erg zoet uitziet.

20171214_104105.jpg

De parfumeur achter dit parfum is Francis Kurkdjien. Maar laten we kijken wat de geur zo lekker maakt voor mij.
Topnoten
– Citroen
– Granaatappel
Hartnoten
– Rozenblaadjes
– Groene appel
– Geranium
Basisnoten
– Jasmijn
– Blauwe regen

We kunnen dus wel zeggen dat het een bloemige geur is, zoals ik de geur ook zelf omschrijf.

20171214_104248.jpg

De geur is erg fruitig, maar ook fris kruidig van geur. Bloemig is een erg breed begrip, maar is wel iets wat bij mij direct naar voren komt als ik de geur moet omschrijven.
Zie je de dop op deze foto hierboven? Zelfs die is prachtig in kleur als in print uitgebracht. De parfum heeft uiteraard een verstuiver als dop, die wel erg wijd verstuift.

20171214_104219.jpg

Ik ben erg blij met mijn aankoop van My Burberry Blush Parfum. De geur is niet al te sterk aanwezig, maar blijft wel heerlijk lang hangen. En ik krijg niet halverwege de dag het gevoel, dat ik moet bij sprayen omdat de geur totaal verdwenen is. De geur is een echte aanrader als je van frisse geuren houd. Ik heb meerdere Burberry geuren in mijn collectie, en nog geen één is tegen gevallen na langer gebruik. Dus ik schat de kans groot in dat ook deze flacon geheel op zou raken.

Deze My Burberry Blush heb ik gekocht bij Parfumerie La Bourse en kost normaal € 124.00 euro voor 90 Ml. Ik heb het parfum gekocht voor € 93.00 euro, dus wees snel als je nog van de actie wilt profiteren.

Liefs Soraya

3 gedachten over “My Burberry Blush Parfum

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s