fashion

Zwarte UGG pantoffels met een printje

Hallo beauty’s,

In mijn eerdere shoplog kon je al zien dat ik nieuwe UGG pantoffels heb aangeschaft. Ditmaal zwart van kleur, en een bond randje met een print erop. Ik vertel jullie graag waarom ik de pantoffels van UGG draag, en wat het zo speciaal maakt.

20171205_122401.jpg

Ik draag eigenlijk altijd UGG pantoffels, en wil ook eigenlijk niets anders meer. Nu hoorde ik laatst dat de dikke zolen uit de collectie gaan. Dit vind ik juist misschien wel één van de dingen die het prettigst aan de sloffen zijn. Ditmaal heb ik voor zwart gekozen met een bruin/zwart printje bovenop de voet. Ik had ze nooit eerder in de winkel zien liggen. Toen ik ze in de etalage zag staan dacht ik direct als mijn maat er is neem ik ze mee, en gaan ze nieuw in doos voor als nieuwe voorraad. Want zoals jullie misschien nog niet zolang terug hebben kunnen lezen, ben ik met mijn verjaardag verwent met nieuwe UGG sloffen in het roze.

20171205_122618.jpg

De sloffen hebben dus een stevige dikke zool, de binnenkant is helemaal gevoerd. Hierdoor heb ik dus heerlijke warme voeten, want ik ben altijd een erge kou kleun als ik iedereen mag geloven. Door de dikke zool, voel je ook niet alles wat op de grond ligt. Hierdoor draag ik ze graag ook buiten in de tuin (oude sloffen).

20171205_122447.jpg

Ik loop dus al jaren op deze UGG pantoffels, en de UGG pantoffels zelf gaan ook jaren mee. Ik merk na meerdere seizoenen dat het bond bij mijn hiel gaat slijten. Je kan ze nog makkelijk doordragen, maar het echte mooie gaat ervan af. De zool begint ook iets te slijten, maar die is dan ook zeker nog lang niet opgedragen.

20171205_122447

Ik ben dus enorm blij met deze warme, zachte pantoffels van UGG.
Ik ben benieuwd naar wat jullie in huis dragen aan de voeten?

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s