make-up

Jeffree Star Lip Ammunition – Celebrity Skin

Hallo beauty’s,

Jeffree star is een merk wat mij blijft interesseren, en dit maal heb ik een lip Ammunition aangeschaft. Ik ben erg benieuwd naar de kleur, dekking, en geur van deze lipstick in kogelvormige verpakking. Lezen jullie mee?

20171127_105536.jpg

Ook ditmaal zijn de verpakkingen van Jeffree Star in het roze. Ik ben hier helemaal fan van, ik houd van de kleur roze. De huls van de lipstick is in een kogelvorm uitgebracht en bedrukt met de bekende sterren van Jeffree Star.

20171127_105733.jpg

Ik heb gekozen voor de kleur Celebrity Skin met een satin finish ( semi-mat). Dit is een licht bruinige nude kleur, die ook nog is naar ijsjes zou ruiken. Ook ditmaal zijn de producten van Jeffree Star vrij van parabenen en gluten, maar ook zijn de 100% diervrij en vegan. De lipstick zou perfect dekken met één laag, en niet snel slijten.

20171127_105757.jpg

De kleur valt op mijn hand veel donkerder uit dan ik had verwacht, vergeleken in de huls. De kleur is op mijn hand wél direct dekkend en spreekt mij erg aan. Ik ben benieuwd naar het resultaat op mijn lippen. Ik hoop dat dit niet te “grijzig” overkomt, als jullie snappen wat ik bedoel. De geur van ijsjes ruik ik echter (nog)niet.

20171128_122745.jpg

De lipstick geeft geen “grijzige” kleur af op mijn lippen, maar echt nude vind ik deze kleur niet bij mij. Het is wél bruin op mijn lippen maar niet helemaal wat ik had verwacht ervan. Niet te min is het een mooie kleur Celebrity Skin, en zal ik deze lipstick met plezier opdragen. Ik vind de dekking inderdaad erg goed, en de slijtage laat even op zich wachten ook. Met eten en drinken is het wel een must om erna bij te werken, maar dat is vrijwel met alle lipsticks. Ja ik ben blij met mijn aankoop, en zal graag nog een andere kleur willen toevoegen aan mijn collectie.

De Jeffree Star Lip Ammunition is te koop bij The Makeup Spot voor € 20.95 euro voor 3.3 gram.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s