douche·haar·reiniging·verzorging

Dr.Organic Morrocan Argan Oil Shampoo en Conditioner

Hallo beauty’s,

Al een lange tijd wou ik producten van Dr.Organic proberen. Toen ik laatst aan het winkelen was, en ik een actie zag van 1 + 1 gratis kon ik de verleiding niet weerstaan. Maar de keuze is enorm, en daarom was het niet gemakkelijk om te kiezen. Mijn haar kon wél wat extra verzorging gebruiken, waardoor ik besloten heb voor de Morrocan Argan Oil lijn. Deze lijn staat bekend om de voedende ingrediënten wat mijn haar dus wel gebruiken kon. Laten we dus snel verder gaan naar het review hieronder.

20171030_162309.jpg

Laten we beginnen met de verpakking van de shampoo en conditioner. Deze bestaat namelijk uit doorzichtig plastic, met een zilveren / witte dop. De verpakking is druk bedrukt met veel tekst en plaatjes erop. Ik vind het erg handig dat de verpakking doorzichtig is. Zo kan ik ten alle tijden kijken hoeveel product er nog in zit, en hoelang ik er nog mee kan doen. Ja de verpakking heeft een grote pluspunt, mede doordat het product gemakkelijk te doseren is.

20171030_162328.jpg

Zowel de shampoo als conditioner is vrij van SLS, Parabenen, Minerale olie en schadelijke stoffen. Wat mij hierdoor opvalt is de geur van deze shampoo en conditioner. De geur is erg flauw en ruikt niet naar parfum, hierdoor beter voor het haar. Maar ik raak hieraan niet gewent, en heeft niet mijn voorkeur. Uiteraard beïnvloed dat niet de werking, maar een minpuntje voor mij bij eventuele vervolg aankoop.

20171030_162436.jpg

Links zie je de shampoo en rechts de conditioner, de conditioner voelt aan de dikke kant in het haar. De shampoo voelt normaal en schuimt goed. Hierdoor heb ik toch altijd het gevoel dat mijn haar schoner word, ook al weet ik dat het er niks mee te maken heeft.

20171030_162404

De shampoo en conditioner is een mooie combinatie, die mijn haar schoon maakt. Maar ik zie niet erg veel verschil, als ik eerlijk ben zal ik deze combinatie dan ook niet nogmaals kopen. Dit omdat ik merk dat de combinatie niet is opgewassen tegen haarlak, droogshampoo en meer. Ik merk dat de “schoonheid” niet optimaal is. Mocht je deze producten niet gebruiken, is het een mooie duo om te proberen.

De shampoo en conditioner kosten € 9.99 euro per stuk voor 265 ml.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Dr.Organic Morrocan Argan Oil Shampoo en Conditioner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s