reiniging

Houtskool Reinigingsdoekjes

Hallo beauty’s,

Reinigingsdoekjes gebruik ik eigenlijk nooit voor mijn gezicht te reinigen. Ik hoor jullie denken waarom schaf je dan deze doekjes aan? Nou ik haal hier de swatches mee van van mijn handen/armen. Deze houtskoolreinigingsdoekjes branden dan ook in mijn, zeker omdat ze zwart van kleur zijn, en ze houtskool bevatten(als ik de naam mag geloven). Ik ben benieuwd en ik hoop jullie ook, dus kijk en lees snel met mij mee hieronder.

20171120_115141.jpg

Black Charcoal Cleansing Wipes is de officiële naam van deze houtskool reinigingsdoekjes. De verpakking vind ik donker en mysterieus aanzien. Hierdoor trok het mijn aandacht ook, helemaal toen ik de binnenkant zag. De verpakking bevat 30 reinigingsdoekjes van 20 x 15 cm. De verpakking bevat een lip op de bovenkant, die hersluitbaar is.

20171120_115202.jpg

Hierboven die je een lijst met de ingrediënten die de doekjes bevatten. Mijn hand zowel mijn arm reageren heftig op deze doekjes. Mijn huid is dan ook direct rood en geirriteerd dit komt door de hardnekkige ingrediënten (combinatie).

20171120_115248.jpg

De doekjes reinigen erg slecht, zo heb ik verschillende kleuren en formules aan lipstick en oogschaduws op mijn armen zitten. Na het meerdere malen vegen met de doekjes zag ik dat de producten niet verwijdert waren van mijn huid, maar de producten alleen maar vervagen. Ik heb meerdere doekjes gebruikt, maar na een aantal doekjes heb ik het opgegeven.

Helaas is het geen succes deze houtskool reinigingsdoekjes, het verwijdert mijn makeup niet. Maar ook mijn huid raakte erg geïrriteerd hierdoor, veel roodheid en hier en daar wat kleine bultjes werden zichtbaar. Ik ben benieuwd of meerdere van jullie die deze doekjes in bezit heeft hier ook last van hebben?

Deze houtskool reinigingsdoekjes zijn te koop bij de Action en kosten € 0.89 cent per pakje (30 doekjes).

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s