reiniging·verzorging

Nars Aqua-Infused Makeup Removing Water

Hallo beauty’s,

Reiniging is iets wat Nars ook in het assortiment heeft. Ik heb al de Eye Remover getest die mij goed beviel. Ik ben daarom erg benieuwd naar het reinigen van mijn gezich met de Nars Aqua-Infused Makeup Removing. Ben jij ook benieuwd? Lees dan snel verder hieronder.

20171010_112931.jpg

Ook ditmaal is de verpakking weer netjes uitgevoerd. Herkenbaar vierkant met een zwarte dop. De opening zit aan de bovenkant, en is normaal van formaat. Ongeluk met teveel product is dus erg klein.

20171010_112950

Nars geeft aan dat de formule geen zeep, olie en alcohol bevat. Nars geeft ook aan dat het een milde reiniging is voor de huid, en het tonifieert. Er zitten veel plantaardige extracten in het product verwerkt.

20171010_113045.jpg

Nars Aqua-Infused Makeup Removing Water is een milde reiniger, die mijn gevoelige huid goed kan hebben. De reiniging haalt ook echt al mijn makeup eraf, en verkoeld mijn huid tegelijkertijd. Mijn huid raakt niet geïrriteerd en of droog hiervan. Een heerlijke reiniging die zijn werk goed doet.

De Nars Aqua-Infused Removing Water is te koop voor € 28.00 euro voor 200 ml.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s