make-up

MAC Cosmetics – Verve Lipstick

Hallo beauty’s,

Het is alweer even geleden dat ik een nieuwe MAC lipstick heb aangeschaft. Maar de tijd is aangebroken, voor een aantal nieuwe kleuren aan te schaffen. Want mijn lipstick stash werd aardig klein, de lipsticks raken zo goed als op. En ja dan mag je weer wat nieuws aanschaffen. Dit maal heb ik gekozen voor de kleur Verve van MAC ik ben erg benieuwd, jullie beauty’s ook?

20180104_113841

Zoals altijd is de verpakking mat zwart met zilveren details. De kogelvormige lipsticks zijn dan ook echt een kenmerk van MAC. Ik vind de verpakkingen dan ook prachtig staan op mijn kaptafel, zeker in een rijtje naast elkaar. Hier valt weinig over te zeggen verder behalve, mooi, strak en herkenbaar.

20180104_113932.jpg

De lipstick valt onder de bruin tinten, en ditmaal heb ik voor een donkere kleur gekozen. De kleur die ik gekozen heb is Verve en heeft een Satin Finish en is dus geen matte kleur. Wat voor mij alweer even geleden is, want de afgelopen tijd heb ik erg veel matte lipsticks gedragen. Het is een warme kleur in de huls ik ben benieuwd hoe deze kleur op de lippen uitvalt.

mac verve.jpg

De kleur van mijn hand en op mijn lippen komen totaal niet overeen met elkaar. Ik heb het meerdere malen op mijn hand/arm getest en op mijn lippen. Dit kwam al die keren niet met elkaar overeen. Het enigste wat ik kan gedenken is, dat mijn lippen veel meer roodheid bevat dan mijn hand/arm. Maar niet te min ben ik erg blij met de kleur die op mijn lippen te zien is. De Satin finish is even wennen na een lange tijd van matte finish te hebben gedragen. Maar wat heb ik weer een mooie aankoop gedaan, ik ben erg blij en ook deze lipstick gaat zeker weer opgedragen worden.

Vinden jullie het misschien leuk dat ik mijn hele MAC Stash aan jullie laat zien?

MAC Cosmetics is te koop bij meerdere verkooppunten en kost € 19.50 euro voor 3 gram.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s