make-up

Nars Audacious lipstick Apoline

Hallo beauty’s,

Nars is sinds kort te koop in Nederland, en heb hier gelijk mijn verlanglijstje van doorgeven voor mijn verjaardag. Ik heb dan ook mijn eerste Nars lipstick weten te bemachtigen. Ik heb de kleur Apoline gekregen, wil jij weten hoe die eruit ziet? Kijk dan snel hieronder.

20171010_113606.jpg

De verpakking was Nars is erg herkenbaar, mat vierkant zwart. Ik houd van de eenvoud, maar toch wél een pakkend concept. Nars heeft het allemaal in hun verpakking. De lipstick heeft een magnetische sluiting, iets wat mij erg gelukkig maakt. Net even wat meer dan andere merken, en tevens ook veel handiger in de tas voor onderweg.

20171010_113742.jpg

Deze lipstick heeft een roze ondertoon en valt onder de nude kleuren. Nars heeft in totaal 40 verschillende kleuren, dus er is keuze genoeg. De kleur is gemakkelijk te dragen en niet te donker voor alle dagen te dragen. De lipstick heeft een voedende formule, en voelt erg zacht en hydraterend aan de lippen. De lipstick heeft ook een zachte glans, wat weer even wennen is na een lange tijd alleen maar matte lipstick gedragen te hebben.

nars apoline lipstick.jpg

De lipstick geeft een mooie natuurlijke glans aan de lippen, en voelt niet uitdrogend aan. De kleur heeft een mooie roze ondertoon, en oogt erg natuurlijk. De lipstick gaat 4 tot 5  uur mee, en heeft dan wel iets aan bijwerking nodig. Wat voor een lipstick erg netjes is en hiermee zeker een geslaagde lipstick is voor mij persoonlijk.

De Nars audacious lipstick kost € 31.00 euro voor 4.2 gram.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Nars Audacious lipstick Apoline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s