make-up

Limited Edition: Gigi Hadid + Maybelline Collectie

Halo beauty’s,

Maybelinne is een prachtige samenwerking aangegaan met Gigi Hadid. Wat een prachtige collectie tot stand heeft gebracht. Deze lijn is exclusief te koop bij Etos, waar ik een aantal producten heb gescoord. En uiteraard kon ik niet wachten om deze te gebruiken, en ben met sommige producten blij verrast. Wil jij weten wat deze collectie inhoud, en naar mijn gekochte producten? Neem dan snel een kijkje hieronder.

20171214_104431.jpg

Aller eerst het verhaal volgens Etos:
Het moment is daar; de exclusieve Gigi Hadid x Maybelline Collection! Een jaar lang heeft Gigi Hadid samen met het Maybelline New York team gewerkt aan deze exclusieve lijn. Deze collectie is geïnspireerd op het leven van Gigi. De lipsticks en -liners zijn vernoemd naar haar beste vriendinnen en de twee looks zijn gebaseerd op haar stadse leven aan de East Coast en haar luxe leven aan de West Coast.

De verpakking is echt prachtig, alles is op elkaar afgestemd. De verpakkingen zijn mooi licht van kleur, met zilveren en of gouden details erop. Past helemaal in mij straatje deze combinatie aan producten. Ik heb gekozen voor één lipstick, één oogschaduw palette, één oogschaduw kwast en twee verschillende mascara’s.

20171214_104558.jpg

Ik heb gekozen voor het oogschaduw palette van de West Coast Glam collectie, samen met de Wing Mascara. Uit de Eats Coast collectie heb ik de Fiber Mascara en de lipstick uitgezocht. Ik heb ook een oogschaduw kwast meegenomen, deze zijn altijd handig in gebruik. En het mooie ervan is het het heeft de kwasten test overleefd, dus die ging zeker mee naar huis toe.

20171214_104949

Hierboven op mijn armen zie je het oogschaduw palette en de lipstick afgebeeld. De lipstick is erg donker van kleur, en bevat veel pigment, hierdoor erg dekkend op de lippen volgens mij. De oogschaduws zijn erg poederig, en bevatten genoeg glinsters. De matte kleuren zijn iets minder van pigment, maar bevatten alsnog een aardige kleur.

maybelline gigi hadid.jpg

Hierboven zie je de oogschaduw in de bruintinten, en de wing mascara afgebeeld. Mijn wimpers krijgen meer volume, maar de volheid verdwijnt een beetje. Dit komt doordat de mascara mijn wimpers wat meer aan elkaar laat plakken. Ik vind het effect wel mooi, en ik blijf de mascara zeker gebruiken. Het oogschaduw palette heeft mij helemaal omver geblazen, het pigment is erg mooi op de ogen. De kleuren komen mooi overeen met de pans waar ze inzitten. De glinsterende oogschaduws glinsteren ook erg mooi op de ogen. Hiervan kan ik niet genoeg krijgen, en merk dat ik deze regelmatig gebruik dan ook.

20180201_124441.jpg

De kleur op mijn lippen is echt prachtig, de zachte glans die de lipstick met zich mee brengt geeft een mooi effect. Mijn lippen lijken iets voller te zijn, en de kleur brengt dat echt met zich mee. De lipstick zit ongeveer 3 tot 4 uur netjes, dit is wel erg afhankelijk van het vele eten en drinken. Dit is een mooie toevoeging aan mijn lipstick collectie, die zeker op gaat waarschijnlijk.

Ik ben erg blij met de producten van Maybelline + Gigi Hadid. Het is een limited Edition lijn die te koop is bij de Etos, dus wees er snel bij mocht je iets willen aanschaffen.

Lipstick € 9.99 euro.
Oogschaduw palette € 15.99 euro.
Wing mascara € 13.49 euro.
Fiber Mascara € 14.99 euro.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Limited Edition: Gigi Hadid + Maybelline Collectie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s