douche·fashion·feestdagen·geuren·haar·make-up·reiniging·verzorging

Shoplog: Dagje utrecht (Yves Rocher, Too Faced en meer)

Hallo beauty’s,

Afgelopen week ben ik met een vriendin naar Utrecht geweest. Uiteraard kwamen we beide niet met lege handen thuis. Ik heb een hele verzameling aan nieuwe make-up producten gekocht. En uiteraard wil ik deze graag aan jullie laten zien. Dus neem snel een kijkje hieronder wat voor moois ik allemaal gescoord heb in Utrecht.

20180212_104405.jpg

Zoals je hierboven wel kan zien, is het weer een hele berg aan producten die ik heb gescoord. Ik ben goed geslaagd en heb dan ook een heerlijke dag gehad. Tevens heb ik ook voor het eerst bij Dunkin Donuts een donut gehaald. Dit was een echte traktatie, en zeker voor herhaling vatbaar. Foto’s hiervan vind je op mijn instagram account.

20180212_104819.jpg

Bij Yves Rocher ben ik onverwachts geslaagd voor een nieuw geurtje. En niet zomaar eentje, maar eentje met liefde “Oui A L’Amour” genaamd. Tevens had ik twee kaarten gekregen van hun thuis, en met verschillende actie’s hierop. Zo heb ik het horloge erbij kunnen kopen voor nog geen 4 euro. Het toilettasje en het masker heb ik geheel gratis gehad via deze bonnen. Wie heeft van jullie beauty’s nog meer de bonnen ingeleverd?

20180212_105023.jpg

Bij de Douglas in Utrecht verkopen ze nu ook Too Faced. Ik heb in het verleden al meer producten gebruikt van hun, en wou hiervan graag nog een aantal in normaal formaat hebben. Hier heb ik dan ook de Shadow Insurance, Hangover Face Primer en de Diamond Light gekocht. Ook hiervan had ik nog een bon thuis toegestuurd gekregen, zodoende heb ik een miniatuur van Aura Mugler gescoord. Dit is een body lotion. Verder heb ik een aantal mini’s gekregen om te testen. Ik ben weer erg benieuwd, en of ik hierdoor weer wat nieuws wil aanschaffen.

20180212_105306.jpg

Bij de Hunkmuller heb ik een nieuwe en jawel een ROZE broodtrommel gekocht. Erg leuk om mijn crackers in mee te nemen naar mijn werk toe. Ook heb ik een nieuwe Colab droogshampoo gekocht bij de kruidvat. Van MAC heb ik een nieuwe roze lipstick aangeschaft. Bij de Lush kon ik het niet laten om de Love Boat te laten liggen, dus deze ook mee naar huis genomen. En als laatste bij de Bijenkorf heb ik de Inglot Loose Powder in de kleur 11 gekocht. Bij de Bijenkorf stond iemand de geuren van Valentina te promoten, even geroken maar het is niet helemaal mijn geur. Maar om het toch te proberen heb ik een bloem om mijn pols gekregen, met het desbetreffende parfum.

Ik hoop dat jullie weer genoten hebben van mijn shoplog, en een kijkje gaan nemen op mijn instagram account.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Shoplog: Dagje utrecht (Yves Rocher, Too Faced en meer)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s