douche·feestdagen·reiniging·verzorging

Lush Love Boat

Hallo beauty’s,

Afgelopen week heb ik eindelijk weer een rust moment gevonden, en dat betekend overheerlijk in bad liggen dobberen. Maar wel met een heerlijke geur en kleur van Lush ditmaal. Ditmaal had ik een love Boat uit de valentijn collectie. Vaar jij mee op mijn review? Neem dan snel een kijkje hieronder.

20180212_105341.jpg

De Lush Love Boat is prachtig blauw met roze details erop. Het is een aardige grote Love Boat die in werkelijkheid een prachtige Bath Bomb is. Het water zou een uitspatting worden van prachtige kleuren die de boot zou verspreiden.

20180218_164831

De Love Boat Bath Bomb bevat biologische zoete sinaasappel- en Siciliaanse citroenolie. Ook zit er Rozenolie in deze bath bomb verwerkt. De Love Baot zou de badkamer vullen met citrusgeuren, hierin kon ik mij niet helemaal plaatsen. Maar wat ruikt deze bath bomb weer heerlijk.

20180218_164933.jpg

Zoals je kan zien op de foto’s verkleurd het bad aardig mooi. Het eind resultaat was donker roze van kleur, en gaf een mooie gloed. Heb je deze voorbij zien komen in mijn instagram stories?

Deze Lush Love Boat Bath Bomb was weer een goede aankoop. Het rook heerlijk, waardoor ik nog beter kon ontspannen. De kleurrijke kleuren in het water maakte mij erg vrolijk, hierdoor ging ik fluitend het bad uit. Een aanrader om aan te schaffen beauty’s.

Lush Love Boat Bath Bomb is te koop in de Lush winkels en kosten € 5.95 euro per stuk.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Lush Love Boat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s