geuren

Yves Rocher Oui a l’Amour parfum

Hallo beauty’s,

yves Rocher is een merk waar ik al erg lang fan van ben, en ik ook meerdere uiteenlopende producten van in mijn bezit heb. Ik heb onlangs voor het eerst een parfum aangeschaft van Yves Rocher, en vertel jullie graag meer over dit parfum. Ik merk dat ik zelf vaak alleen grote merken en of bekende parfums in mijn bezit heb. Maar daar gaat verandering in komen, want ook ditmaal ben ik verrast door de heerlijke geur. Lezen jullie mee hieronder?

20180212_110956.jpg

De verpakking is prachtig licht roze met rood gedetailleerd. In de rechterkant van de flacon zit een “inham” in de vorm van een hart. De dop is ook prachtig versiert, met initialen erop gedrukt. De verpakking is prachtig, en ik snap wel dat het liefde hierin uitgebeeld is.

20180212_111403.jpg

Dit parfum is uitgebracht in 2017 en ontworpen door Sophie Labbe.
de noten die erin verwekt zijn:
– Topnoot: Angelica
– Middelnoot: Damastroos
– Basisnoot: Tonkaboon en Ceder

Hierdoor valt dit parfum onder een frisse geur die ook roos, amber, balsamico en muskus bevat. De geur is goed aanwezig, maar niet te zwaar en te sterk.

20180212_111300.jpg

De flacon is prachtig, de geur is lang houdend en de prijs is leuk. Ja een mooi parfum is toegevoegd aan mijn collectie. Ik ben erg tevreden over dit parfum, door de frisheid en speelsheid die het parfum bevat. Een parfum die voor veel leeftijden gedragen kan worden, wat zeker ook een voordeel is.

Yves Rocher Oui a l’Amour parfum is te koop in de Yves Rocher winkel en online te bestellen in hun webshop. De parfum is in de actie op dit moment, waardoor je voor 50 ml € 27.95 euro betaald i.p.v. € 55.90 euro.

Liefs Soraya

4 gedachten over “Yves Rocher Oui a l’Amour parfum

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s