make-up

Benefit Ka-BROW

hallo beauty’s,

Mijn wenkbrauwen zijn erg belangrijk. Al een aantal jaar laat ik mijn wenkbrauwen harsen, en soms verven. Maar bijwerken is iets wat ik al veel langer doe, voorheen deed ik dit altijd met een potloodje. Maar ik wou graag dat mijn wenkbrauwen meer aanwezig waren, en daardoor ben ik over gestapt naar de crèmegel. Ik heb besloten om de Benefit Ka-BROW te gaan testen. Ben jij net als mij benieuwd? Lees dan snel verder hieronder.

20171025_172029.jpg

Benefit is een merk waar ik ongemerkt toch al aardig wat producten van in bezit heb. Ik ben dan ook weer helemaal verliefd op deze verpakking. De wenkbrauwgel bestaat uit twee delen, de dop bevat een wenkbrauwkwastje en de onderkant de wenkbrauwgel. Ik vind de gedachten achter deze lijn erg leuk en speels. Het is iets nieuws, en vooral niet standaard. Maar dat is iets wat je ook wél een beetje verwacht bij Benefit.

20171025_172212.jpg

Ka-BROW is in zes verschillende kleuren te verkrijgen, en ik heb de kleur … in mijn bezit. Volgens Benefit zou de wenkbrauw gel 24 uur lang goed moeten blijven zitten, en zou het ook nog is waterproef moeten zijn. Maar het belangrijkste is, dat het product goed op te bouwen is. Voor iedereen een perfecte wenkbrauw dus.

20180201_124640[1]

Ik ben erg blij met het eindresultaat, het oefenen met de gel viel ook reuze mee. Het opbouwen van de Ka-BROW viel ook reuze mee, en is erg makkelijk te doen. Het product blijft erg lang zitten, 24 uur halen mijn dagen niet. Maar na mijn werkdag zitten mijn wenkbrauwen nog steeds goed, en kan ik doorgaan met mijn avond bezigheden. Een echte aanrader dus de Ka-BROW van Benefit.

Benefit Ka-BROW zijn bij alle Benefit counters te koop in de Douglas winkels voor € 27.04 euro voor 3 gram.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s