make-up

Guerlain Black Lashdress Mascara

Hallo beauty’s,

Wimpers maken de look echt af, en wie wilt nou geen mooie volle gekrulde wimpers hebben? Ik heb vandaag de Guerlain Black Lashdress Mascara review voor jullie. De Guerlain Lashdress mascara beloofd – de wimpers voller maken, krullen, verlengen en definiëren. Dit zijn heeft wat beloftes, hierdoor ik erg ben benieuwd naar het eindresultaat. Kijken jullie met mij mee?

20170410_141908.jpg

Guerlain producten zitten altijd prachtig verpakt, en zijn altijd mooi vormgegeven. Ik vind Guerlain altijd luxe uitstralen waardoor ik het alleen al een mooi merk vind. De mascara komt in een basic zwarte huls met een prachtige versierde dop. De dop bevat een zilveren rand met Guerlain erin, en zelfs bovenop de dop is een prachtige versiering aangebracht.

20170410_142030.jpg

Waar deze mascara om bekent geworden is, is het borsteltje van deze lashdress mascara. Het borsteltje heeft een jurken vorm gekregen, en of dit werkt op mijn wimpers lees je hieronder. Maar terug naar het borsteltje, Deze heeft een ronde bovenkant en loopt dan weer weider uit naar beneden het jurkje ook wel genoemd. Ik houd normaal gesproken van vrij rechte borsteltjes, die niet al te groot zijn. Ik ben erg benieuwd geworden of mij dit omver blaast.

guerlain lashdress.jpg

Ik moet eerlijk toegeven ik heb een haat liefde verhouding met deze mascara. Het borsteltje werkt voor mij persoonlijk niet prettig. Ik heb het gevoel dat ik mijn wimpers niet krachtig kan aanzetten. Maar ook neemt de mascara mij teveel tijd in om mijn wimpers eruit te laten zien zoals hierboven afgebeeld. Het is een mascara waar je genoeg uit kan halen, maar wat wel veel tijd en geduld voor nodig is helaas. Ik zou deze mascara niet nogmaals aanschaffen hierdoor.

Deze Guerlain Black Lashdress Mascara is te koop bij verschillende winkels en kost € 33.75 euro voor 10 ml.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Guerlain Black Lashdress Mascara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s