fashion

Karl Lagerfeld Pebble Crossbody Tas en Portemonnee

Hallo beauty’s,

Hen zonnetje begint al wat meer te schijnen, al is het nog wel erg koud buiten. Ik begin de lentekriebels alweer te voelen, en dat merk ik direct in mijn kleding en tas keuzes. Ik neig alweer naar lichtere kleuren in plaats van prachtig zwart. Zo heb ik een nieuwe Karl Lagerfeld tas gescoord met een bijpassende portemonnee, en vandaag wil ik jullie hier uitgebreid over vertellen.

20171205_121612.jpg

Bijna altijd als ik een nieuwe tas aanschaf dan koop ik daar direct een bijpassende portemonnee bij. Ik houd van eenheid, en compleetheid, hierdoor vind ik het nét even wat meer uitstraling geven bij gebruik. Hierdoor heb ik ook ditmaal weer een combinatie gekocht bij de winkel van Karl Lagerfeld. Ditmaal heb ik de crossbody tas genaamd pebble gekocht en een bijpassende pebble alround zip portemonnee gekocht.

De kleur is erg licht en oogt zomers, hierdoor kan ik de komende tijd gaan genieten van mijn nieuwe aankoop. Ik moet eerlijk bekennen dat ik mijn duo al een aantal keer gedragen heb, wachten is niet mijn beste eigenschap als het aankomt op nieuwe aankopen.

karl lagerfeld tas portemonnee.jpg

De portemonnee heeft één grote rist, en binnenin bevat de portemonnee meerdere vakjes voor pasjes en of kleingeld.
De tas heeft twee hengels, eentje voor op de schouder te dragen en eentje waarmee je de tas crossbody kan dragen. De tas sluit je met een klep en heeft geen ritssluiting. De tas is hierdoor alsnog goed beveiligd, en niet snel leeg te halen.

20171205_121947.jpg

De pebble tas bevat aan de achterkant een langwerpig vakje met een magneetsluiting, binnenin bevat de tas één groot vak en een kleinere ritssluiting. De portemonnee bevat binnenin meerdere ruimtes voor pasjes op de bergen, meerdere langwerpige ruimtes voor eventueel briefgeld, bonnen, paspoort.

Ik ben erg tevreden met mijn aankopen, omdat de tas en portemonnee handig in gebruik zijn. Hierdoor maakt het mijn dag ook een stuk gezelliger en gemakkelijker. De kleur is erg neutraal en goed te combineren. Ik krijg veel complimenten over mijn Karl Lagerfeld aanschaf, dit maakt mij nog blijer ermee.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s