make-up

MAC Cosmetics – Pink Plaid Lipstick

Hallo beauty’s,

Vele van mijn MAC lipsticks raken op, en zijn aan vervanging toe. MAC lipsticks zijn ook de meest gedragen lipsticks voor mij, en ik bezit inmiddels al een aardige collectie. Maar ik heb weer een nieuw pareltje gevonden in hu uitgebreide lipstick lijn. Ditmaal een roze tint genaamd Pink Plaid. Ben jij benieuwd naar deze MAC lipstick? Kijk dan hieronder.

20180212_110659.jpg

MAC lipsticks zijn altijd herkenbaar aan hun kogelvormige hulzen. Prachtig zwart met een klein detail aan zilver. De verpakkingen zijn erg basic en toch pakkend, ik houd hiervan. De kleur die ik vandaag aan jullie wil laten zien is Pink Plaid, zoals de naam al zegt een roze kleur. Trouwens MAC geeft altijd leuke namen aan iedere lipstick.

20180212_110731.jpg

Pink plaid heeft een matte finish, en heeft geen glans op op lippen. Toch voelt de matte finish niet droog aan op de lippen, en gaat het niet geheel in de lijntjes zitten. Het is hierdoor een gemakkelijke alledaagse lipstick in gebruik.

mac pink plaid

De kleur is licht roze, en zelf noem ik dit altijd barbie roze. Het is een dekkende roze kleur, die mooi mijn natuurlijke lipkleur bedenkt. Ik heb op dit moment erge droge lippen, en dat is niet heel erg zichtbaar gelukkig bij deze kleur. Vaak bij lichtere kleuren komt dit vaak meer tot uiting. Maar ik ben helemaal gelukkig met mijn Pink Plaid lipstick.

Wat voor kleuren MAC lipsticks zijn jullie gek op?

Deze MAC lipstick is te koop bij MAC en alle counters van MAC voor € 19.50 euro.

Liefs Soraya

4 gedachten over “MAC Cosmetics – Pink Plaid Lipstick

  1. Hi!

    Heb je deze lipstick al een keertje geprobeerd met de lipliner “Whirl” van MAC? Ik denk dat dit echt een top-combi is voor als je de lipstick wat “chiquer” wilt dragen. 🙂

    xx

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s