geuren·wonen / decoratie

Rituals geurkaarsen uit de private collection

Hallo beauty’s,

Cadeaus geven is een mooi iets, maar krijgen vind ik stiekem toch ook erg leuk. En vandaag heb ik een mooi cadeau als review, wat ik van iemand heb gekregen. Ik heb het dan over twee prachtige geurkaarsen van Rituals, die prachtig verpakt zitten in een mooie doos. Kijken jullie mee?

20180122_105846.jpg

Zoals ik al aangaf hierboven zitten de twee kaarsen prachtig verpakt in een kartonnen doos. De doos is klapbaar, en hieronder verschenen twee prachtige kaarsen. Helemaal mijn kleuren zwart en wit. De geur die vrij kwam was overweldigend. De kaarsen zitten ieder apart in een glazen mal, wat erg veel klasse uitstraalt.

20180122_105726.jpg

De witte kaars heet Holy Basil en zou een frisse geur verspreiden. De zwarte kaars heet Black Oudh en zou een rijke geur hebben. De geuren zijn beide erg sterk aanwezig, en passen ook mooi bij elkaar. Vandaar dat het cadeau setje waarschijnlijk ook zo samen gesteld zal zijn. De verpakking en geur is uitmuntend, er kan weinig nog fout gaan toch?

20180122_110010.jpg

De geurkaarsen branden mooi, en geven een heerlijke geur af. De geur komt wel beter tot zijn recht in een wat kleinere ruimte. het is een mooi cadeau die ik met liefde ga opbranden. Doen jullie de glazen ook altijd opnieuw gebruiken?

Liefs Soraya

Een gedachte over “Rituals geurkaarsen uit de private collection

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s