fashion

Ralph Lauren Pasjeshouder

Hallo beauty’s,

Pasjes is iets waarvan ik veel van bezit, maar altijd te weinig ruimte van heb in mijn portemonnee. Ik gebruik al jaren meerdere pasjes mapjes, om deze mee te kunnen nemen voor onderweg. Helaas werden deze al wat ouder, en merkte ik dat zij stuk gingen. Maar het helaas viel wel mee toen mijn oog op deze prachtige Ralph Lauren pasjeshouder viel. Vandaag vertel ik jullie hier graag meer over, lees dus snel verder hieronder.

20180219_113001.jpg

De kleur zal jullie niks verbazen waarschijnlijk, want het is een prachtige zachtroze kleur. Ik houd nu eenmaal van roze, en voor mij is deze aanschaf dan ook hemels. De pasjeshouder is van leer, en heeft op de voorkant R.L.L. in het rosé goud erop staan. De pasjeshouder werkt met een druk sluiting.

20180219_113058.jpg

De achterkant bevat een ritssluiting, hierin zou je eventueel nog wat kleingeld in mee kunnen nemen. De binnenkant hiervan ook zachtroze, en bedrukt met Ralph Lauren. Een rustige maar toch mooi versierde binnenkant, ik houd van dit soort luxe.

20180219_113136.jpg

Aan de binnenkant van de pasjeshouder bevind zich maar liefst 11 plaatsen om een pasjes op te ruimen. Waarvan één met een venster is, ik houd ervan om foto’s bij mij te dragen, dus hier zal ook snel een foto achter verdwijnen. Zoals je misschien ook kan zien op de foto, kan je eventueel ook wat briefgeld of bonnetjes kwijt. Want achter de pasjes bevind zich nog lege ruimte, deze kan je hierdoor ook goed benutten.

Ik ben helemaal blij met mijn aankoop van Ralph Lauren, en zal deze dan waarschijnlijk ook weer jaren bij mij dragen. Het grootste voordeel vind ik dan het een langwerpige model is, mijn vorige pasjes mapjes waren allemaal op pasformaat, en hierdoor erg dik.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Ralph Lauren Pasjeshouder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s