reiniging

Chanel Bi-Phase Visage Gezichtsreiniger

Hallo beauty’s,

Vandaag vertel ik jullie graag wat meer over de Chanel Bi-Phase Visage Gezichtsreiniger. Het is namelijk erg belangrijk om iedere avond je gezicht te reinigen van al het makeup en vuil wat zich opstapelt. Hierdoor ben ik nog steeds op een zoektocht naar de perfecte reiniger voor mijn gezicht/huid.

20171229_120218.jpg

De verpakking is zoals ik gewent ben van Chanel erg luxe, zelf de reinigers zijn mooi verpakt in het bekende wit/zwart doosje. Ook de verpakking van de reiniger is mooi en toch ook erg praktisch. De grote zwarte dop, verbergt een kleine opening waardoor je gemakkelijk het product eruit krijgt. De opening is niet groot, en hierdoor heb je niet snel kans op productverspilling.

20171229_120239

De Chanel Bi-Phase Visage Gezichtsreiniger bestaat uit twee delen de “water” kant en de “emulsie” kant. Deze mix je door te schudden en daarna pas aan te brengen op een wattenschijfje. De emulsie kant zou de huid beschermen als een barrière.

20171229_120325.jpg

Ik merk dat mijn gevoelige huid, na het reinigen toch gevoeliger is. Ik merk dat mijn gezicht iets prikt en ook mijn gezicht iets roder is. Mijn huid is wel grondig gereinigd, maar een iets minder “agressief” product is voor mijn gevoelige huid wel nodig. Dit heeft niets te maken, dat mijn gezicht wél goed schoon is van makeup en vuilresten. Het is een aanrader maar niet voor mensen met een zeer gevoelige huid.

Chanel Bi-Phase Visage Gezichtsreiniger is zowel online als in meerdere winkels te koop voor € 38.65 euro voor 150 ml.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Chanel Bi-Phase Visage Gezichtsreiniger

  1. Heb je het liefst een vloeibare of een vaste reiniger? Anders zou je de reiniger van Emma Hardy (verkrijgbaar via bijv: http://www.cultbeauty.co.uk) kunnen proberen. Een heerlijke was, die smelt door de warmte van je huid. Ook uitststekend geschikt voor het reinigen van je ogen en ruikt bovendien luxe en lekker.

    xx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s