verzorging

Benefit Total Moisture Facial Cream

Hallo beauty’s,

Een droge huid is iets wat ik zeker heb, hierdoor is mijn huid hydrateren geen overbodige luxe. Nu heb ik mij een nieuwe crème laten aanpraten die mijn huid zo veel hydratatie zou geven. Nou ben ik direct nieuwsgierig en heb ik de Benefit total facial cream direct mee naar huis genomen. Uiteraard ben ik dan ook direct aan het testen gegaan, als je het resultaat wilt weten scrol dan even helemaal door naar beneden.

20180201_114733.jpg

Allereerst wat een prachtige uitstraling heeft deze crème, het ziet en voelt erg luxe aan. De kleurenthema blauw en wit past erg goed bij de hydratatie. Hierdoor maakt het allemaal een kloppend geheel. De dop van de total moisture facial cream is erg aanwezig, op een goede manier. Het ziet eruit alsof het van kurk gemaakt is, maar zo voelt het niet. Hierdoor blijft de dop er ook netjes uitzien, en heb je geen last van vieze vinger vlekken.

20180201_114650

Volgens benefit zou de vochtbalans op 3 manieren aangepakt worden door middel van, zorgt dat het vocht vastgehouden wordt, brengt vocht op de huidoppervlak en dat deze werking lang door gaat.

Ik zie water bovenaan staan, dit is essentieel voor de huid. Ik wordt hier dan ook vrolijk van als ik dat zie. Toch zie ik wel alcohol en parfum op de lijst staan, deze staan halverwege en hierdoor geen hoge dosis.

20180201_114904.jpg

De crème is op vrij dikke basis, maar eenmaal in masserend op het gezicht verandert dit in een soepel, lichtgewichte crème die snel in de huid trekt. Dit vind ik persoonlijk ideaal hierdoor kan je direct doorgaan met je makeup routine en of kan ik direct mijn hoofd neerleggen op mijn hoofdkussen in de avond. Mijn huid voelt na het aanbrengen van de crème erg zacht en voedend aan. Inmiddels gebruik ik deze crème ongeveer twee maanden, en mijn huid voelt wel iets minder droog. Ik ben erg benieuwd hoe mijn gezicht zal zien/voelen als de Benefit total moisture facial cream op is. Ik gebruik het met liefde op, want ik vind het een echte aanrader.

Benefit Total Moisture Facial Cream is te koop bij Douglas en kost € 40.80 euro voor maar liefst 48 gram.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s