douche·haar·reiniging·verzorging

Hema Repair Shampoo en Conditioner

Hallo beauty’s,

Mijn haar verzorgen is iets wat ik heel belangrijk vind, en iets waar ik dagelijks mee bezig ben. Mijn het verzorgen begint onder de douche, en goede shampoo en conditioner is dan ook niet zomaar gevonden. Want ieder zijn haar is anders, en vraagt om andere verzorging. Maar ik ben wel van mening dat repair shampoo en conditioner, vrij algemeen is en door vele gebruikt kan worden. Afgelopen tijd heb ik dan ook de Hema Repair lijn getest, en vandaag heb ik hieruit de shampoo en conditioner centraal staan. Lezen jullie dan ook mee verder hieronder?

20180104_112343.jpg

De verpakkingen van de Hema Repair shampoo en conditioner is van hard plastic gemaakt. Bij beide zit de dop bovenop de verpakking, dit vind ik persoonlijk ideaal. Hierdoor staan de producten stevig, en vind ik het ook één geheel uitstralen. De lichtblauwe kleur oogt zacht in de badkamer, en staat ook erg netjes op de plankjes.

20180104_112414.jpg

Zowel de shampoo als conditioner bevatten een dop aan de bovenkant. De dop is ook niet groot, en hierdoor zijn de producten gemakkelijk te doseren. Beide producten bevatten Keratine-Vitamine complex, hierdoor zou het droge beschadigde haar herstellen.

20180104_112522

Links zie je shampoo en rechts de conditioner afgebeeld op mijn hand. De shampoo is erg vloeibaar tot in tegenstelling van de conditioner. Deze is erg aan de dikke kant, ook voelbaar in het haar. Nier vervelend of verkeerd, maar vergelijkbaar met andere conditioners viel mij dit zeker op.

De shampoo en conditioner maken mijn haar goed schoon en klit vrij. Mijn haar ziet er niet uitgedroogd uit, maar of het repair effect heeft dat betwijfel ik nog wel een beetje. Inmiddels is de shampoo en conditioner op, en geef ik eerlijk toe ik zal deze duo niet opnieuw aanschaffen. Mijn haren zagen er goed en verzorgd uit, met zeker niet het gewenste effect wat ik had gehoopt. Maar goed wat kan je verwachten van zulke kleine prijsjes?

De Hema shampoo kost € 1.75 euro en de conditioner kost € 2.00 euro voor 300 ml per stuk.

Liefs Soraya

P.s. heb jij mijn Hema shoplog gezien?

2 gedachten over “Hema Repair Shampoo en Conditioner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s