verzorging

Douglas Home Spa Beauty Of Hawaii Hand Cream

hallo beauty’s,

Mijn handen doe ik niet dagelijks verzorgen, maar in koude periode’s zoals afgelopen wekenvragen mijn handen hier wel om. Ik merk het dan vooral langs mijn nagels, de nagelriemen zijn erg droog en heb snel last van velletjes. Hierom testte ik de voor mij nieuwe Douglas Home Spa Beauty Of hawaii Hand Cream. Ik ben erg benieuwd naar deze handcrème, en dan met name of het snel in de huid trekt. Dat is voor mij een belangrijk punt als het aankomt op handcrèmes.

20171030_162644.jpg

De verpakking is fel geel van kleur, en vooral bedrukt met zwart gekleurde tekst. Ook de dop aan de onderkant van de tube is zwart en rond van vorm. Een vrij standaard tube die opgevrolijkt wordt door de gele kleur die is toegevoegd. Zoals jullie wel zullen weten, niet mijn kleur maar oogt het wel zomers zoals de naam al zegt.

20171030_162629.jpg

De handcrème bevat actieve ingrediënten zoals macadamia olie, hibiscus. Helaas ook wel parfum op de lijst van ingrediënten. De crème ruikt ook erg sterk, wat mij een heerlijk tropisch gevoel geeft.

 

20171030_162748.jpg

De crème is wit van kleur, en ruikt heerlijk tropisch. De crème voelt wat aan de dikke kant, maar gelukkig heeft dit geen effect op het aanbrengen op de handen. Ook het intrekken heeft hier geen schade van, want de Douglas Home Spa Beauty Of Hawaii Hand Cream trekt vrij snel in. Ook geeft de handcrème geen vette laag op de huid, en kan ik snel door met mijn werkzaamheden. Ja een goede crème die aan mijn verwachtingen voldoet.

Douglas Home Spa Beauty Of Hawaii Hand Cream is te koop bij de Douglas en kost € 4.99 euro voor 75 ml.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s