feestdagen·wonen / decoratie

Xenos aankopen

Hallo beauty’s,

Afgelopen week liep ik door de xenos, en werd opslag verliefd. Ik ben dan ook direct verlieft geworden op de wimper collectie. Ik heb dan ook een aantal dingen mee naar huis genomen, want ik kon het niet weerstaan. Ik kan niet wachten op het allemaal te gebruiken, maar moet eerst nog even een passende gelegenheid vinden. Waarom? Dat zie en lees je hieronder.

20180320_112643.jpg

Om te beginnen heb ik servies aangeschaft. Erg veel keuze hadden ze hier niet in, maar kon deze twee bekers, schaaltje en bakje niet laten liggen. Ik ben nog erg zoekende waarvoor ik ze ga gebruiken, misschien in mijn beauty hoek?
De bekers hebben twee verschillende printen, één beker is bedrukt met beide dichte wimpers en de andere beker met een knipoog en met de tekst wink wink erop. Het bakje is ook met wink wink bedrukt en het kleine schaaltje met dichte oogjes.
Ik heb ook twee uitvouwbare tasjes meegenomen met de wimpers erop gedrukt, heerlijk wit met roze. I LOVE IT!

20180320_112802.jpg

Ook hebben ze prachtige feestattributen, hiervoor ben ik wel vaker goed geslaagd bij de Xenos. Maar vandaag heb ik het klein gehouden en ben ik gegaan voor driemaal pompons, twee maal ballonnen in de kleuren wit en roze. Ook hierop zijn de wimpers weer te zien. Maar ook heb ik tweemaal folieballonnen aangeschaft, gelukkig kunnen deze lang meegaan. Want eigenlijk vind ik het zonde om te gebruiken.

20180320_113613.jpg

Bekers kosten € 2.49 euro per stuk
Schaaltje kost € 1.89 euro per stuk
Bakje kost € 2.79 euro per stuk
Pompons €
Ballonnen € 1.49 euro per stuuk
Folieballonnen € 1.99 euro per stuk

Hebben jullie hiervan ook iets aangeschaft bij de Xenos? Ze hebben ook een leuke mini lightbox en een leuke slinger met lichtjes. Uiteraard nog meer, maar dat zijn mijn keuze’s niet.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Xenos aankopen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s