douche·reiniging

Kruidvat Badbruisbal

Hallo beauty’s,

Kruidvat verkoopt prachtige bruisballen voor in bad. Deze zouden bruisend ondergaan in het water, en tevens een gekleurd bad achterlaten die de ruimte ook nog is heerlijk zou laten ruiken. Nou houd ik enorm van badderen, hier kom ik echt even tot rust maar vooral even tot mijzelf. Ik neem hiervoor dan ook echt de tijd, en vind het heerlijk om mijzelf dan ook te verwennen met bad producten. Kijk jij mee naar mijn bad avontuur met Kruidvat?

20171204_143043

Voor kerst heb ik twee bad bruisballen gekregen, twee prachtige roze met geel gemengd. Al enige tijd geleden, afgelopen week vond ik het dan ook zeker tijd worden om deze te gaan gebruiken. ze zitten simpel ingepakt met doorzichtig plastic, erg simpel en effectief.

20171204_143111

Klein en krachtig is de ingrediëntenlijst. Niet heel verrassend voor een bad bruisbal. Niet veel om over te vertellen. Gewoon van genieten is mijn motto hierbij.

kruidvat bruidbal roze.jpg

Hier boven zie je het verloop, de bruisbal bruist ook erg goed. De kleur is zeker roze als eind resultaat. Meer wens ik niet hoor, roze en ontspannen dan is Soraya erg tevreden als deze combinatie ook nog is samen gaan. De geur is zacht aanwezig, en doet mij denken aan een roosachtige geur.

Deze bad bruisbal is te koop bij Kruidvat en kosten nog geen € 2.00 euro.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s