wonen / decoratie

Rituals- The Ritual Of Sakura Scented Candle

hallo beauty’s,

Alweer even geleden ben ik bij de Rituals winkel geweest, en heb ik een aantal aankopen gedaan. Nieuwsgierig naar al mijn aankopen? Klik dan hier. Vandaag wil ik jullie graag kennis laten maken mijn mijn favoriete lijn van Rituals, en dat is de Sakura lijn. En met name de geurkaars The Ritual Of Sakura Scented Candle. Hieronder kan je dan ook alles over deze prachtige geurkaars lezen.

20180104_120147

 

 

De kaars komt in een prachtige kartonnen verpakking die wit met oud roze gekleurd is. De verpakking op zich is al prachtig om te zien, want zodra je de deksel ervan afhaalt vouwt de onderkant open. Een prachtig ervaring is, die het geheel nog mooier maakt.

20180104_120308

Zie je wat ik bedoel, hierboven op de foto? De kaars zelf komt in wit glas, met heel subtiel Rituals erop gedrukt. De kaars bevat 1 lont, dit omdat ik de kleine variant heb aangeschaft. De kaars heeft dan ook ongeveer 50 branduren. De kaars bestaat uit kersenbloesem en rijstmelk. Het is een milde geur, met een zoete aroma die in de kamer verspreid. Een heerlijke voorjaarsgeur die mij zintuigen doet prikkelen, voor het prachtige weer wat hopelijk snel gaat komen.

20180104_120433.jpg

De kaars is een mooie toevoeging aan mijn geurkaarsen collectie, zeker voor de prachtige lentedagen die gaan komen. De kaars walmt weinig tot niet, als je de lont mooi kort houd. De kaars brand mooi, mits je de kaars wel aan laat totdat het volledig vloeibare wax is voordat je de kaars dooft.

De Rituals – The Ritual Of Sakura Scented Candle is te koop voor € 19.50 euro voor ongeveer 50 branduren.

Liefs Soraya

 

4 gedachten over “Rituals- The Ritual Of Sakura Scented Candle

 1. Hee schat,
  Heb je de kaarsen van Woodwick al eens geprobeerd?
  Geloof mij dan wil je echt niks anders meer. De geuren zijn geweldig, enkel klein nadeel omdat het een houten lont heeft die zorgt voor het openbaarde geknetter walmen ze best wel.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik ben helemaal fan van woodwick kaarsen. Heb er inmiddels 4 in mijn bezit. Ik merk wel bij die kaarsen, hoe korter je de lont houd hoe minder ze walmen. En oja het geluid van het knisperend vind ik heerlijk rustgevend. Liefs soraya

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s