haar·verzorging

Hema Repair Oil serum

Hallo beauty’s,

Nadat ik helemaal klaar ben met mijn haren stijlen zoals ik het wil, gebruik ik altijd een olie serum. Hiervan gaat mijn haar extra glazen, en ziet mijn haar er gezonder uit. Mijn Loreal serum is helaas op gegaan laatst na jaren trouwe dienst. Toen ik mijn kerstpakket ging uitzoeken, koos ik voor o.a. een nieuw olie serum mee te nemen van de Hema.

20180104_112856

 

 

De Hema Repair Oil Serum is verpakt ik hard plastic, en lichtblauw van kleur. Het oil serum komt met een pomp als dop. Hierdoor erg gemakkelijk te doseren, en geen geknoei met plakkerige flesjes, en te veel aan product.

20180104_112816.jpg

 

 

Dit is een olie serum voor droog, dof en pluizig haar, hieraan voldoet mijn haar helaas allemaal. Maar omdat de Hema Repair Oil Serum keratine aminozuren bevat zou het haar zijdezachte glans veroorzaken en het laten stralen als gezond haar. Het serum zou het haar niet verzwaren, dit is voor mij een puntje waarvan ik ook zeker vrolijk word.

20180104_112958.jpg

De Hema Repair Oil Serum is zoals verwacht erg dun en doorzichtig van kleur. Het serum bevat geen sterke geur, en is erg neutraal. Met één pompje heb ik genoeg voor mijn gehele haar. Let er wel op gebruik dit soort producten niet op de hoofdhuid, hierdoor wordt je haar sneller vet van. De pomp is wel erg klein, waardoor ik het flesje altijd iets schuin houd. Mijn haar glanst erg mooi, en mijn haar word ook zeker niet verzwaard. Dat zijn enorme pluspunten, en zal daarom het product ook zeker opmaken.

De Hema Repair Oil Serum kost € 4.00 euro voor 150 ml.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s