reiniging

Chanel Le Bi-Phase Visage Eye-Makeup Remover

Hallo beauty’s,

Twee weken geleden lied ik jullie al kennis maken met de Chanel Bi-Phase Visage Gezichtsreiniger. Echter heb ik hiervan ook de Chanel Eye-Makeup Remover van getest. Ik wil jullie vandaag graag vertellen, of mijn gevoelige ogen hier goed op reageerde. Zal het net als mijn gezicht niet mijn type reiniging zijn, of ben ik hier helemaal weg van? Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder hieronder.

20171229_120418.jpg

De verpakking is zoals we gewent zijn van Chanel erg luxe en strak. De flacon is doorzichtig, waardoor de twee fase reiniging goed zichtbaar is. Ook altijd erg handig zodat je bij kan houden hoeveel keer je het product nog kan gebruiken. De opening zit aan de bovenkant van de flacon, deze is klein en hierdoor goed te doseren.

20171229_120444.jpg

De ingrediëntenlijst bevind zich op de achterkant van het kartonnen doosje. Het zou de make-up verwijderen met een bijzonder textuur. Het zou de Barriérefunctie van de huid beschermen. Ik ben erg benieuwd of mijn huid na het reinigen er zacht en verkwikt uitziet.

20171229_120537.jpg

Mijn waterproef make-up wordt grondig verwijdert, mits je de reiniging wel goed schud voor gebruik. Onder mijn ogen voelt het iets aan de ruwe kant na het reinigen, net als de gezichtsreiniger is deze iets te agressief voor mijn droge huid. Ik krijg er GEEN traanogen van, ook kleuren mijn ogen niet rood na gebruik. Dit is wel een enorme pluspunt, want dat wil nog wel is voorkomen.

Ik ben erg tevreden over de Chanel Le Bi-Phase Visage Eye-Makeup Remover, helaas voor mijn gevoelige huid toch net even een tikje te agressief. Maar zeker wél een aanrader als jou huid dat niet heeft.

Chanel Le Bi-Phase Visage Eye-Makeup Remover is te koop bij de parfumerie voor € 35.65 euro voor 150 ml.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Chanel Le Bi-Phase Visage Eye-Makeup Remover

  1. Ik koop voor dat geld liever wat anders, vooral als een product wat heftiger reageert heb ik zoiets.. lieverd gebruik lekker een biologisch product. Ik verkoop bijvoorbeeld een tonic en milk op biologische basis kost bij elkaar 25 euro en je doet er een aantal maanden mee! zorg goed voor dat velletje wat je hebt, je hebt wel een eerlijke en duidelijke review geschreven! Thanks for sharing liefs

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s