make-up

Freedom Pro Lipstick – Pink 105

Hallo beauty’s,

Freedom is voor mij een nieuw merk, hiervan heb ik volgens mij nooit eerder beauty producten van gebruikt. Ik kreeg laatst bij een bestelling deze lipstick mee gestuurd. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de roze kleur, maar het belangrijkste de houdbaarheid van de lipstick op de lippen. Lezen jullie met mij mee?

20161028_164305.jpg

De lipstick komt in een zwarte huls met wit bedrukte tekst erop. De huls voelt niet erg luxe aan, maar het gaat om de inhoud toch? Ik heb de kleur Pink 105 Tell Your Friends in mijn bezit.

freedom pink.jpg

De lipstick is wel erg licht van kleur, ik zou het Barbie roze noemen. Ik houd erg van die kleur, dus dat is voor mij een enorme pluspunt. De lipstick heeft een matte finish, en dat voel ik wel op de lippen. Zo trekt de lipstick direct in de lijntjes, helaas heb ik erge drogen lippen wat deze Freedom lipstick wel extra duidelijk maakt helaas.

Het is een mooie kleur, de lipstick blijft voor ongeveer 4 uur mooi op de lippen zitten. Maar na het eten en drinken is bijwerken wel een erge must. Voor droge lippen hier heel erg geschikt, maar zo met beter weer zal de lipstick zeker gebruikt worden door mij.

20161028_164230.jpg

De Freedom Pro lipstick kost € 5.95 euro en zijn bij meerdere webshops en winkels te koop.

Liefs Soraya

3 gedachten over “Freedom Pro Lipstick – Pink 105

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s