reiniging·verzorging

Fresh Soy Face Cleanser & Rose Face Mask

Hallo beauty’s,

Sephora is een winkel die ik erg mis in Nederland, hierom bestel ik af en toe wat via hun website. Ditmaal heb een probeerpakketje besteld van Fresh, een merk waarmee ik niet bekend ben maar wel veel verhalen over gehoord heb. Ik ging dan ook direct testen, en hierdoor deel ik dan ook graag vandaag mijn resultaten met jullie.

20161111_150829.jpg

De verpakkingen zijn beide wit, met bruin kleurige teksten erop gedrukt. Zowel de Soy face Cleanser en de Rose Face Mask zijn wel erg klein van formaat. Maar het is een probeer verpakking, dus veel mag je er ook niet van verwachten. De verpakkingen voelen stevig en goed aan.

20161111_150918.jpg

De Soy Face Cleanser is “normaal” wit van kleur, de Rose Face Mask is daarentegen donkerbruin van kleur. Maar eenmaal op het gezicht aangebracht is hier weinig tot niets meer van te zien. Echter zitten in het masker wel “stukjes”, het is even anders dan wat ik normaal gewend ben. Het masker laat je ongeveer 10 minuten zitten, voordat je het masker van je gezicht afwast. Het masker kan dagelijks gebruikt worden.

Beide producten zijn geschikt voor alle huidtypes. De gezichtsreiniger zou ook waterproef makeup verwijderen. Beide producten maken de huid niet droog, en bevatten geen Parabens, Sulfates en Phthalates.

20161111_151013.jpg

De producten vind ik beide erg fijn in gebruik, mijn huid word niet uitgedroogd en of reageert heftig op de producten van Fresh. De producten ruiken niet sterk, en of zalig. Beide producten doet wat het beloofd, het reinigt en verzorgd mijn huid. Ik ga zeker meer ontdekken van het merk in de toekomst.

Deze producten heb ik besteld via sephora.com.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Fresh Soy Face Cleanser & Rose Face Mask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s