verzorging

Douglas Home Spa Seathalasso Hand Cream

Hallo beauty’s,

Even geleden had ik al een review geschreven over de Douglas Home Spa Beauty Of Hawaii Hand Cream. Maar vandaag is het de beurt aan de Douglas Home Spa Seathalasso, want deze zou met natuurlijk zeewier de handen verzorgen. Ik was benieuwd en ging natuurlijk testen. Lees hieronder meer over dit bijzonder product.

20171030_162913.jpg

De verpakking is een mooie licht blauwe plastic tube, met de zwarte draaidop aan de onderkant bevestigd. De zwart bedrukte tekst zeg eigenlijk al voldoende, alles wordt weergegeven wat nodig is voor dit product.

20171030_162856.jpg

Volgens de site van Douglas zou de handcrème de huid met natuurlijk zeewier reinigen en met zeemineralen verzorgen. Hierdoor zou de huis zacht worden, en zeker niet uitdrogen. De geur zou de zintuigen prikkelen met een geur van zachte zeebries.

20171030_163035

De handcrème ruikt inderdaad heerlijk, het ruikt erg fris en voelt ook zacht aan. Mijn handen voelen niet uitgedroogd, maar gevoed aan. De handcrème trekt snel in mijn huid, hierdoor pak ik het product vrij snel uit de kast. De specialiteit van deze handcrème is zeewier, maar persoonlijk met ik geen hele gekke dingen en of veranderingen vergeleken andere handcrèmes.

Deze Douglas Home Spa Seathalasso Hand Cream is te koop bij Douglas voor € 4.99 euro voor 75 ml.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s