make-up

Nars blush – Orgasm

Hallo beauty’s,

Nars is een merk wat alweer enige tijd in Nederland te koop is bij de bijenkorf. Voor mijn verjaardag heb ik dan ook erg veel Nars producten mogen ontvangen. Er staan ook al meerdere reviews online, maar vandaag ga ik de review weide aan de Nars blush in de kleur Orgasm. Dus neem snel een kijkje hieronder, voor een volledig review.

20171010_115019.jpg

Zoals we van Nars gewent zijn is de verpakking zwart met wit. De producten voelen allemaal “rubberachtig” aan. Helaas wordt dit snel vies, maar het voelt en oogt wel luxe. Nars kan je dan ook wel beschouwen als een highend merk, in prijsklasse maar ook zeer zeker in kwaliteit. De deksel bevat een spiegeltje, wat enorm handig is in gebruik.

20171010_115039

Nars heeft erg veel verschillende kleuren, waarvan ik een glanzende blush in de kleur orgasm heb. Wat ik erg leuk vind aan Nars het zijn niet alleen goede producten, maar bedenken ook erge leuke namen voor de producten. Ik zou de kleur beschrijven als koraaltint. Wel is het een glinsterende blush, en glanst het product ook echt prachtig.

nars orgasm.jpg

Voor mij als glinster liefhebber is deze blush een prachtige toevoeging, want wat straalt deze blush op mijn wangen. De kleur past mooi bij mijn huid en is goed te combineren. De pigmentatie is enorm, en hierdoor is de Nars Blush Orgasm ook zuinig in gebruik. Een echte aanrader aan alle beautylovers.

Nars Blush Orgasm is te koop zowel in de winkel als online voor € 31.50 euro voor 4.8 gram bij de bijenkorf.

Liefs Soraya

3 gedachten over “Nars blush – Orgasm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s