verzorging

Vichy Ideal Soleil Anti-Zand Zonnemelk SPF 50+

Hallo beauty’s,

Je huid beschermen in de zomermaanden is erg belangrijk. Zeker om huidbeschadigingen te voorkomen. Hierdoor gebruik ik graag zonnebrand, zeker omdat ik weinig pigment in mijn huid heb en zeer snel verbrand. Ik gebruik hiervoor graag goede bescherming en pak daarom graag de spf 50 en of meer. Hierdoor weet ik zeer dat ik geen lopende kreeft wordt in de zomer weken. Ditmaal heb ik gekozen voor de Vichy Ideal Soleil Anti-Zand Zonnemelk SPF 50+. Ik wil jullie graag meer vertellen hierover, en of er inderdaad ook geen zand aan mijn lichaam blijft plakken. Lezen jullie snel mee hieronder?

20170410_133840.jpg

De Vichy Ideal Soleil Anti-Zand Zonnemelk SPF 50+ komt in een handige pompverpakking, hier zouden veel zonnebrand verpakkingen een voorbeeld aan kunnen nemen. De oranje kleur is heerlijk zomers, en pakkend tegelijk. Tevens vind ik de verpakking erg pakkend en vooral herkenbaar aan Vichy. Een goed bezig, is het halve werk toch?

20170410_133857.jpg

Als jullie mij al een tijdje volgen, dan weten jullie dat ik veel producten van Vichy de afgelopen tijd gebruikt en gereviewd heb. Hierin heb ik meerdere malen verteld over het Thermaal water van Vichy, ook in dit product is het verwerkt. Dit is zeker een mooi pluspunt, want het kalmeert, versterkt en heeft een regenererend effect. Hierdoor ook geen klevend zand aan je lijf.

20170410_134020.jpg

Vichy Ideal Soleil Anti-Zand Zonnemelk SPF 50+ ziet en voelt ook echt als een zonnemelk, zoals je hierboven op de foto duidelijk kan zien. de zonnebrand crème ruikt tevens ook nog erg lekker, wat een extra feestje maakt om het product aan te brengen op je huid om deze goed te beschermen. De Vichy Ideal Soleil Anti-Zand Zonnemelk SPF 50+ trekt inderdaad geen zandkorrels aan, en hierdoor blijft mijn huid ook zo goed als schoon. Wat voor mij goed uitkomt, want een echte strandfan ben ik niet echt. Al die schurende korrels is niks voor Soraya. Ik ben zeer tevreden over de zonnebrand, mijn huid wordt goed beschermd, ben niet verbrand, ruikt erg goed en het alle belangrijkste zoals ze beloven trekt het geen zand aan. Een echte aanrader is deze Vichy Ideal Soleil Anti-Zand Zonnemelk SPF 50+.

De Vichy Ideal Soleil Anti-Zand Zonnemelk SPF 50+ is onder andere te koop bij de apotheek voor € 18.00 euro voor 200 ml.

Liefs Soraya

3 gedachten over “Vichy Ideal Soleil Anti-Zand Zonnemelk SPF 50+

  1. Wauw, hoezo is er nog nooit eerder iemand gekomen op een zonnebrand die geen zand aantrekt haha. Geweldig bedacht! Ik maak eerst mijn huidige zonnebrand nog op, maar voor mijn zon/strandvakantie naar Turkije lijkt me dit een goede optie

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s