douche·feestdagen·reiniging·verzorging

Kneipp Verwendouche Cadeauverpakking

Hallo beauty’s,

Moederdag komt alweer om de hoek zetten, en een aardigheidje voor je moeder (of voor jouzelf) kopen is natuurlijk altijd leuk om te doen. Zo heeft Kneipp verschillende pakketjes pakketjes uitgebracht, waaronder deze Verwendouche Cadeaupakket. Vandaag laat ik jullie graag de inhoud zien, kijken jullie mee hieronder?

20171030_164103.jpg

5 reisformaten, en een handige spons komen in een kartonnen doosje. Deze is uitgevoerd  voornamelijk met blauw en wit. De producten die zich hierin bevinden, passen mooi bij de verpakking. Ik houd van matchende kleuren en thema’s die bij elkaar passen. Ook krijg je een kleine gids erbij met uitleg en tips.

20171030_164256.jpg

De blauwe spons in machtend met de verpakking, en teruggekoppeld naar het water. Verder wat niet geheel onbelangrijk is zitten er 5 verschillende geuren douchegeuren in.
– Wilde roos en lavendel
– Aloë Vera
– Amandelbloesem
– Citrus Mellise
– Eucalyptus

Veel diverse geuren, en een mooie manier om het assortiment te ontdekken. Ik houd persoonlijk vooral van de Wilde roos en Eucalyptus. Dit zijn mijn persoonlijke favorieten, wat voor geurkeuzes hebben jullie?

20171030_164456

Een mooi Cadeau voor Moederdag om te geven, er is meer dan genoeg variatie in de geuren. Een mooie douchepuf die ook goed van kwaliteit is. Een geschikt cadeau vinden jullie niet?

Wat geven jullie voor Moederdag?

Liefs Soraya

2 gedachten over “Kneipp Verwendouche Cadeauverpakking

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s