make-up

Inglot Loose Powder

Hallo beauty’s,

Even geleden konden jullie zien in mijn shoplog uit Utrecht dat ik daar de Inglot Loose Powder gekocht hebt. Dit is een losse poeder, om je foundation mee af te poederen. Ik heb deze Inglot Loose Powder natuurlijk uitgebreid getest, en daarom vandaag weer een prachtig review hierover klaarstaan. Kijken jullie mee hieronder?

20180212_111615.jpg

De Inglot Loose Powder komt in een zwart kartonnen doosje, met wit bedrukte tekst erop. De poeder zelf komt in een plastic doosje, met een zwarte draaidop en een makeup sponsje om de loose powder aan te brengen. Het voelt erg luxe aan, en het is gemakkelijk schoon te houden. Geen vieze vingers op de verpakking die je er niet meer af kan krijgen gelukkig.

20180212_111714.jpg

Hierboven zie je een patroon afgebeeld van de Loose Powder. Hier zie je duidelijk dat als je het product uitblend dat het om een transparante poeder gaat. De Inglot Loose Powder zou ervoor zorgen dat je makeup op de juiste plaats zou blijven zitten, en dit de gehele dag lang. Deze Loose Powder zou extra geschikt zijn voor de rode plekjes, kleine lijntjes op het gezicht. Dit zou komen door de licht reflecterende deeltjes die de poeder bevat.

20180212_111801.jpg

De Inglot Loose Powder doet ook echt wat er beloofd wordt. Mijn huid lijkt gezond te stralen, en trekt niet in mijn lijntjes die zichtbaar zijn op mijn gezicht. Ik gebruik deze poeder over mijn Urban Decay All Nighter Foundation, en hierdoor kan ik heel veel uren aan zonder dat ik hoef bij te werken. Een poeder die voor mij een musthave in mijn stash is tegenwoordig.

Deze Inglot Loose Powder heb ik gekocht bij de Bijenkorf, maar is o.a. ook te bestellen via bol.com. De Inglot Loose Powder is al te koop vanaf € 15.00 euro.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Inglot Loose Powder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s