haar

Batiste Golden Rose Droogshampoo

Hallo beauty’s,

Batiste is één van mijn favoriete droogshampoos op de markt. Batiste heeft veel variatie in het assortiment, en vandaag test ik voor mij de nieuwe Baiste Golden Rose Droogshampoo. Hoe ruikt de droogshampoo? Laat het geen witte waas achter? Geeft deze droogshampoo ook volume? Lees het hieronder.

20180320_113931.jpg

Deze Batiste droogshampoo vind ik een van de mooiste prints bevatten. De wit met rosé en zelfs gouden details erop, vind ik heerlijk Girly. Het is een herkenbare uitstraling, en kan direct gelinkt worden aan Batiste. Dit is ideaal om niet steeds compleet verschillende maten en vormen te hebben.

Aan de bovenkant bevind zich de spraydop. Hiermee is het gemakkelijk om het producten de verdelen over het haar. Spray van ongeveer 15 cm vanaf de hoofdhuid, en laat het even intrekken. Ga erna met je handen doorheen om het product als het ware in te “masseren”.

20180320_114153.jpg

De droogshampoo ruikt inderdaad, de rozen lucht is goed aanwezig. Zeker vergeleken andere Batiste droogshampoo’s, die hebben een minder sterke geur. De droogshampoo laat geen witte waas achter na het “in masseren”, helaas geeft deze droogshampoo niet erg veel volume. Maar daar is dit product ook niet om bekent, dus hierover mag ik niet klagen. Door de structuur die droogshampoo’s bevatten krijgt het haar al iets meer volume, en dit is ideaal. Het haar ziet er hierdoor niet alleen schoon en verzorgd uit maar geeft het net even wat meer volume dan normaal. Ja een echte aanrader als je van een rozengeur houd.

Batiste Golden Rose Droogshampoo is te koop voor € 5.95 euro bij de drogist voor 200 ml.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Batiste Golden Rose Droogshampoo

    1. Gelukkig zijn er veel soorten en geuren op de markt inderdaad. Welke geur vind jij lekker van batiste? Liefs soraya

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s