douche·kerstmis·verzorging

Limited Edition: Lush Bath Bomb

Hallo beauty’s,

Van de week had ik weer een ontspanningsmoment ingelast, ik had namelijk het huis helemaal voor mij alleen. Hier maak ik graag gebruik van om o.a. uitgebreid in bad te gaan. Ik koos ditmaal voor een roze bruisbal van lush. En wat bleek het bleek er nog eentje te zijn uit de kerstcollectie van 2017 genaamd Christmas sweater. Kijken jullie mee naar mijn roze bad?

20171229_122410.jpg

Een prachtige roze bath bomb van lush, met witte details erop. De naam Christmas Sweater herken ik niet direct in de bath bomb terug, maar dat maakt het natuurlijk niet minder mooi en of goed. Ik ben helemaal fan van de buitenkant, ben erg benieuwd of de binnenkant nog een verrassing geeft. Want Lush kennende heeft het altijd net een andere wending dan je denkt/inschat.

20180325_200327.jpg

Zoals ik al eerder aangaf, toch nog een verrassing in deze Christmas Bath Bomb van Lush. Want eenmaal in het water ontpopt deze bath bomb zich met de kleuren roze en geel. Niet zoals de buitenkant zich voordeed roze en wit. Gelukkig ruikt de bath bomb heerlijk, en niet zo zoet als dat het eruit ziet op de foto’s. Het geeft mij een knus en fris gevoel. Heerlijk ontspanningsmomentje heb ik gehad, en volgend jaar met kerst sla ik deze zeker weer opnieuw in.

Deze Lush Bath Bomb zijn te koop zowel online als in de winkels van Lush.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Limited Edition: Lush Bath Bomb

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s