douche·haar

Andrélon X Mascha – Tropical Repair Lijn

Hallo Beauty’s,

Mascha van Beautygloss heeft in samenwerking met Andrélon twee eigen lijnen aan shampoo’s en conditioners uitgebracht. Ik heb ze allebei weten te bemachtigen, en vandaag wil ik dan ook uitgebreid praten over de Tropical Repair lijn. Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder hieronder.

20180320_114514

De verpakkingen zijn helemaal mijn kleuren, roze en wit wat precies bij mij past. De shampoo is in een roze fles uitgevoerd, terwijl de conditioner in een witte fles komt. De flessen zijn door Mascha in samenwerking met Andrélon ontworpen. De opening zit aan de bovenkant, persoonlijk houd ik van doppen die aan de onderkant bevinden. Dit is gemakkelijker met het product eruit halen, zeker als de flessen aan het opraken zijn. Ik vind het een feestje om het in de badkamer tegen te komen.

20180320_114814

Op de achterkant van de flessen zie je de ingrediëntenlijst, de producten zijn verrijkt met arganolie. Deze reinigt, hersteld en voedt het haar aldus Mascha en Andrélon. Je haar zou door deze shampoo en conditioner weer gaan glinsteren. Ook staat er een tip van Mascha op de achterkant van de flessen.

20180320_114704

Ik was al geen grote Andrélon fan, en dat wordt ik ook niet. Mijn haren zijn snel vet na het wassen, de conditioner zorgt er zeker niet voor dat de klitten uit mijn haren blijven. Echter na het douchen is er geen doorkomen aan, waar ik met andere duo’s geen last van heb. De verpakkingen zijn prachtig, maar helaas werkt deze duo van Andrélon x Mascha niet voor mij. Ik ben benieuwd of de andere lijn wel wat voor mij is, en of mijn haar hier beter op reageert.

Deze Andrélon x Mascha Shampoo en Conditioner zijn te koop bij de kruidvat voor € 3.99 euro per stuk voor 250 ml.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Andrélon X Mascha – Tropical Repair Lijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s