haar·verzorging

Kruidvat Salon Heat Protection Styling Spray

Hallo beauty’s,

Mijn haar is erg droog en beschadigt door het vele verven en stylen. Hierdoor wil ik mijn haar altijd goed beschermen, en ben ik een aantal jaar geleden begonnen met het gebruiken van heat protectors voor het haar. Ook ben ik begonnen met mijn haar minder te wassen, en minder vaak te stylen. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat mijn haar er op de dag van vandaag alleen nog aan de pluizige kant is. Maar omdat ik toch mijn haar blijf stylen ben ik de kruidvat Salon Heat Protection Styling Spray gaan testen. Vandaag vertel ik dan ook graag aan jullie of deze spray mij bevalt, lees je mee?

20180212_102853.jpg

De kruidvat Salon Heat Protection Styling Spray komt in een handige plastic flacon wat zwart van kleur is. De dop is in een spray vorm, en hierdoor gemakkelijk op het haar te sprayen. De verpakking bevat veel informatie over het product. Op de spray zit een handige beveiliging, het witte “clipje” kan je draaien om het open en dicht te maken. De inhoud van de kruidvat Salon Heat Protection Styling Spray is 250 ml.

20180212_103318

Wat helaas jammer is aan dit product is dat alcohol vrij bovenaan de ingrediëntenlijst staat. Alcohol is uitdrogend voor zowel huid als haar. Het hoeft natuurlijk niet direct slecht te betekenen, en helaas is het ook in veel producten terug te vinden alcohol.

20180212_103019

De kruidvat Salon Heat Protection Styling Spray, sprayt erg wijd. Hierdoor is het snel door het haar verdeeld. Maar vaak ook de rest van de omgeving, de grond en mijn gezicht als ik niet goed oplet. Het witte “clipje” is handig in gebruik, en zeker als je het mee wilt nemen voor onderweg of op reis. Mijn haar wordt niet vet van de kruidvat Salon Heat Protection Styling Spray, en lijkt ook niet meer te beschadigen.

De kruidvat Salon Heat Protection Styling Spray is te koop bij de kruidvat voor € 2.39 euro voor 250 ml.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s