make-up

Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzer

Hallo beauty’s,

Bronzer ontbreekt nooit aan mijn dagelijkse makeup routine. Hierdoor ben ik nog altijd op zoek naar een goede bronzer die past bij mijn lichte huid. Ik ben al bekend met Too Faced en heb ook meerdere producten ervan in mijn bezit. Ik hoorde veel goede verhalen, en heb daarom de Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzer aangeschaft. Ben jij benieuwd hoe deze bronzer uitpakt op een lichte huid? Lees dan vooral verder hieronder.

20160617_144815

Ik heb een mini variant in mijn bezit, deze komt in een bruinkleurige kartonnen verpakking, met prachtige goudkleurige details erop. De bronzer ruikt heerlijk, dit al voordat je de verpakking van de bronzer openklapt. Helaas wordt het karton wel snel vies, en is het ook niet meer schoon te krijgen.

20160617_144828

De bronzer is veel lichter van kleur dan ik had verwacht. Zeker in combinatie met de naam “chocolate soleil” en de donkere gekleurde verpakking. De bronzer is veel lichter van kleur, en ruikt heerlijk. Deze mini verpakking bevat alsnog 2.8 gram product.

20160903_182525

Eenmaal de op mijn wangen aangebracht is de kleur een mooie match met mijn huid. De kleur is namelijk goed op te bouwen, en daarom goed geschikt voor de lichtere huidjes onder ons. Ik ben erg blij met mijn bronzer want, het geeft geen vlekkerig effect, is goed op te bouwen en blijft de gehele dag mooi zitten.

Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzer is o.a. te koop bij de Douglas voor € 30.99 euro voor 8 gram.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s