wonen / decoratie

Yankee Candle Summer Scoop Kaars

Hallo Beauty’s,

Geurkaarsen is iets waarvan ik een hele grote fan ben. Ik heb daarom altijd een aantal verschillende kaarsen staan, die ik graag afwissel en brand. Nu heb ik een mooi nieuw exemplaar aan mijn stash kunnen toevoegen namelijk de Yankee Candle Summer Scoop. Het is ditmaal een zomerse kaars geworden, die ook nog is roze van kleur is. Benieuwd naar de geur? Branduren? En veel meer? Lees dan snel verder hieronder.

20180320_122826.jpg

De kaars komt in een grote glazen pot, met een grote deksel aan de bovenkant. De deksel is in het geheel eraf te halen, en bedrukt met Yankee Candle. Op de voorkant is zoals we gewent zijn van Yankee Candle een afbeelding geplaatst met de naam erop. Ditmaal voor mij met ijs en fruit, en de naam Summer Scoop. Erg zomers en kleurrijk, ik houd ervan.

20180320_122944.jpg

De Yankee Canlde Summer Scoop heb ik in een Large Jar gekocht, en heeft hierdoor maar liefst 150 branduren. De kaars bevat één lont, en deze is in het midden geplaatst. Er wordt wel aangeraden om de kaars zeker twee uur te branden, hierdoor voorkom je dat je kaars scheef gaar branden. Ik merk zelf dat 2 uur eigenlijk te kort is, en hierdoor brand ik het liefst 3 tot 3,5 uur de kaars. De kaars ruikt erg fruitig en doet mij zeker denken aan ijs.

20180320_122845.jpg

De kaars ruikt heerlijk, en heeft een vrij sterke geur. Deze is niet vervelend, maar soms koop je geurkaarsen die niet voldoende ruiken. De kaars Brand mooi, en de lont is makkelijk bij te knippen. Een kaars die al heel wat uren heeft gebrand in huis, en zeker de bodem gaar raken ook. Een echte aanrader voor iedereen die van fruitige geuren in huis houd.

De kaars is onder andere te koop bij bol.com voor € 29.75 euro voor de Large Jar.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Yankee Candle Summer Scoop Kaars

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s