aboutmylook·fashion

Mijn Nieuwe Guess Handtas – Roze

Hallo beauty’s,

Het is alweer even mooi weer, en dat betekend dat er weer een verandering in mijn garderobe plaatsvind. En dat geld ook met handtassen, hiervoor ruil ik mijn zwarte Ralph Lauren handtas in voor mijn nieuwe roze Guess tas met een bijpassende portemonnee. Ben jij benieuwd naar het model? kleur? maat? En nog veel meer? Lees en kijk dan snel verder hieronder.

20180412_121621

Als ik een tas koop, koop ik er vaak een bijpassende portemonnee bij. Ik houd van complete setjes. Dit oogt rustiger en compleet voor mijzelf, hierdoor kan ik ook iedere keer extra genieten. De tas is “oud roze” van kleur en kan gedragen zowel crossbody als in de hand. De tas is leer van buiten, en stof van binnen, dit geld hetzelfde als voor de portemonnee. De tas heeft een hanger toegevoegd gekregen, en de portemonnee bevat studs.

guess tas portemonnee

De portemonnee bevat 1 rits en een kleintje op de achterkant. In de portemonnee kan je maar liefst 12 pasjes plaatsen, 3 vlakken voor eventuele briefgeld en of bonnetjes. Ook bevat de portemonnee één rits aan de binnenkant, die bestemd is voor kleingeld. Erg veel opberg ruimte, en ook veel vakjes om het overzichtelijk te houden.

De tas bevat twee vakken die afsluitbaar zijn met een magneet, en eentje die afsluitbaar is met een rits. in een vak zit nog een kleine rits, één “telefoon” vakje en één overig vakje. ook zitten binnenin de tas twee haakjes waardoor je de tas crossbody kan dragen.

guess tas

Zowel de tas als de portemonnee vallen zeer goed in de smaak. Beide bevatten genoeg ruimte om mijn spullen in op te bergen, en kunnen afwisselend gebruikt worden. Ik gebruik de tas nu kleine twee maanden, en gelukkig zijn er ook nog geen krassen zichtbaar, en dus wel van stevig materiaal gemaakt.

Zowel de tas als de portemonnee heb ik gekocht bij de Hudson Bay.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s