douche·reiniging

Yves Rocher Magnolia White Tea – Bad & Douche

Hallo beauty’s,

Yves Rocher is een merk wat ik al lang gebruik, en ook altijd wel producten van in huis heb. Nu wordt het mooier weer, en is mijn winter editie op voor onder de douche. Daarom werd het tijd om wat nieuws aan te schaffen van Yves Rocher. Ik heb gekozen voor de Yves Rocher Magnolia White Tea Bath And Shower Gel. Kijken jullie mee welke zomerse geur hier bij hoort? Wat voor kleur? En veel meer?

20180320_123613.jpg

De Yves Rocher staat bekent om de groene doppen, en ook deze bad en douchegel heeft een groene dop gekregen. De dop bevind zich aan de bovenkant van de fles, die tevens van hard plastic gemaakt is. Op de fles bevind zich verder informatie van de naam en geur, maar ook de ingrediënten staan hierop gedrukt.

20180320_123624

De formule is aan de waterachtige kant, en heeft een prachtige parelmoer glans. De ingrediëntenlijst zie je hierboven afgebeeld. Hierin zit Aloë-Vera, Olie van Magnolia, extracten van witte thee. Dit product bestaat ook voor 98% uit natuurlijke ingrediënten, en 0% zeep parabenen en ethoxylaten.

20180320_123724.jpg

Zodra de Yves Rocher Magnolia en witte thee bad en douchegel in aanraking komt met water, gaat het lichtelijk schuimen. Er verspreid zich een heerlijke frisse geur, die erg zomers aanvoelt. Een voldoening om het warme weer van jouzelf af te spoelen. Mijn huid voelt zacht en schoon aan na het douchen, en zeker niet uitdrogend. Een echte aanrader naar mijn mening.

De Yves Rocher Magnolia & White Tea Bath And Showergel is te koop zowel online als in de winkels van Yves Rocher voor € 3.95 euro voor 400 ml.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s