haar

Colab Dry+Shampoo Active

Hallo beauty’s,

Mijn haren zijn op warme dagen vaker toe aan een wasbeurt. Ik probeer dit toch zoveel mogelijk te beperken, en kwam hierbij voor mij de nieuwe Colab Dry+Shampoo Active te proberen. Droogshampoo gebruik ik al een lange tijd, maar deze variant is dus nieuw voor mij. Deze zou vooral goed zijn voor na zwaardere inspanning. Voor mij is dat dus na een werkdag, en als ik dan eventueel door moet. Ik deel hieronder mijn ervaring met jullie. Zal ik overstappen? Of blijf ik trouw bij mijn basic?

20180329_175141

De verpakking is niet helemaal mijn kleur. De kleuren geel en blauw en passen wel mooi bij elkaar. De verpakking alleen oogt al sportief, en dat is natuurlijk ook wat ze willen uitstralen. Er staat erg veel tekst met informatie op de Colab Dry+schampoo Active. De bus bevat een spray dop, hierdoor wordt het verdelen erg gemakkelijk.

20180329_175326

De droogshampoo is neutraal van geur, oftewel ruikt niet. De droogshampoo is dierproefvrij, wat niet alle beauty producten bevatten nog. De Colab Dry+shampoo Active zou het haar beschermen tegen vervuiling en de zon. Dit is nog een mooie extra voor deze warme dagen waar wij in leven.

20180329_175235

Deze Colab Dry+shampoo Active is niet mijn favoriet. voor mij is het effect minder dan met een andere variant van Colab. Mijn haar krijgt GEEN witte waas, en krijgt wel meer volume. Dit omdat het een zeer stroeve structuur heeft. De droogshampoo doet zijn werk goed, maar is zeker niet mijn favoriet. Hierdoor koop ik de Colab Dry+shampoo Active niet nogmaals.

De Colab Dry+Shampoo Active is bij veel verschillende bedrijven te koop voor € 4.49 euro voor 200 ml.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Colab Dry+Shampoo Active

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s