geuren·wonen / decoratie

Zara 01 Magic Onsen parfum

Hallo beauty’s,

Parfum is iets heel persoonlijks, en valt ook bij iedereen anders. Ik koop vaak mijn geuren in duurdere parfumeries, maar vandaag heb ik een budget variant voor jullie klaar staan. Ik rook dit parfum bij een bewoner van mij, en was direct verkocht. Ik werk in de zorg, en zo nu en dan heeft iemand iets en dan denk ik JA op naar de winkel. Ben jij benieuwd naar het review over de Zara 1 Magic Onsen parfum? Lees dan snel verder hieronder.

20180320_120110.jpg

De flacon valt helemaal in mijn straatje, de vorm de kleur alles is mooi. Ik houd van de kleuren roze en wit, en laat dat net de kleuren van de flacon zijn. De flacon is vierkant in alle opzichten, een heerlijkheid voor mijn oog. De Zara 01 Magic Onsen parfum heeft een verstuiver om het parfum aan te brengen op de huid.

20180320_120153

Het parfum is licht van geur, en ideaal geschikt voor te dragen op zomerse dagen. Ik twijfel of ik dit parfum zou dragen, of voor op de slaapkamer zal gebruiken. Voor mijn gevoel draagt dit parfum niet lang genoeg, en zou ik gedurende de dag bij willen sprayen. Maar voor over het bed heen voor het slapen gaan, of na het opmaken ervan lijkt dit mij ook heerlijk. Dit omdat het parfum een rustige geur heeft, die fris ruikt. Als ik het zou moeten omschrijven, een vrolijke frisse bloemenveld.

Een parfum waarvan ik meerdere doeleinde in zie, en zeker blij ben dat ik dit parfum heb aangeschaft na een zoektocht om het te vinden.

Dit parfum is te koop bij de Zara.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s