make-up

Too Faced Diamond Light Highlighter

Hallo beauty’s,

Soms loop je ergens langs, en valt je oog ergens op. Dit had ik toen ik de Too Faced Diamond Light Highlighter zag staan in mijn ooghoeken. Ik was direct verliefd op de prachtige verpakking, en de inhoud natuurlijk. Wat kunnen sommige producten toch direct met je hart communiceren. Is mijn impulsieve aankoop een goede aankoop geweest? Of liet ik mij verleiden door het prachtige geheel om te zien? Lees het snel hieronder.

20180405_173104

De verpakking is prachtig zacht roze gekleurd, en lijkt en voelt als een juwelendoosje. Ook is het doosje prachtig versiert met gouden details, en zwarte tekstopdruk. Het geheel deed mij smelten in de winkel, en kon het hierdoor ook niet achter laten in de winkel. De Too Faced Diamond Light Highlighter bevat 12 gram aan product.

20180405_173209

De highlighter is ook mooi vormgegeven, en past perfect bij het doosje. Ook de inhoud is natuurlijk prachtig, wat wel is bij deze highlighter is dat niet ieder doosje precies hetzelfde is van highlighter kleur. Dit komt door de hele fijne deeltjes die gebruikt zijn om deze highlighter te maken. De glans kan wat verschillen tussen blauw en roze heb ik mij laten vertellen door de verkoopster.

20180405_173307

Wat een prachtige glas geeft dezee highlighter. De Glow spat er van af, met een wat blauwige ondertoon. Ik ben zo blij dat ik deze Too Faced Diamond Light Highlighter mee naar huis heb genomen. De verpakking is prachtig, de glans is prachtig en smelt mooi met mijn witte huid. Een echte aanrader om aan te schaffen.

Wil je bewegend beeld zien? kijk dan snel op mijn instagram stories en hghlights.

De Too Faced Diamond Light Highlighter kost € 38.00 euro voor 12 gram.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Too Faced Diamond Light Highlighter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s