reiniging·verzorging

Laura Mercier Flawless Skin Balancing Gel Cleanser

Hallo beauty’s,

mijn huid verzorgen is erg belangrijk, de laatste tijd heb ik namelijk snel last van oneffenheden. Ik ben daarom op zoek naar een milde reiniging die ik gemakkelijk onder de douche kan gebruiken. Ik ben laatst bij Skins geweest en heb hier de Laura Mercier Flawless Skin Balancing Gel Cleanser gekocht. Ik wil jullie vandaag wat meer vertellen over dit product, en ook hoe mijn huid hierop reageert. Lezen jullie mee hieronder?

20180329_173838

De reiniging komt in een lichte huidkleurige tube, met aan de onderkant een open klapbare dop. op de verpakking is met zwarte letters informatie gedrukt, dit is zowel op de voorkant als op de achterkant. De inhoud van deze Laura Mercier Flawless Skin Balancing Gel Cleanser bevat 125 ml.

20180329_174020

Deze Laura Mercier Flawless Skin Balancing Gel Cleanser is geschikt voor alle huidtype. Deze gel hoor je op een nat gezicht aan te brengen en met zacht masserende bewegingen, hierna spoel je jou gezicht met warm water af. Of zoals ik het gebruik is puur onder de douche.
De gel bevat een blauwige gloed, en voelt verkoelend aan op de huid. De gel verandert in aanraking met water, en begint dan licht te schuimen. Dit geeft een prettig gevoel om je huid schoon te maken.

20180329_174121.jpg

De Laura Mercier Flawless Skin Balancing Gel Cleanser ruikt erg neutraal, en schuimt genoeg in gebruik. Het reinigt mijn gezicht goed van makeup resten en ander vuil. Mijn huid voelt schoon aan, en wordt niet rood en geen zichtbare irritatie plekjes op mijn gezicht. Het is een prima reiniger die zijn werk goed doet, de tube raakt bij mij zeker leeg.

De Laura Mercier Flawless Skin Balancing Gel Cleanser is bij meerdere winkels verkrijgbaar en kost € 28.00 euro voor 125 ml.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Laura Mercier Flawless Skin Balancing Gel Cleanser

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s