douche·geuren·haar·reiniging·verzorging·wonen / decoratie

Shoplog met een roze thema?

Hallo beauty’s,

Vandaag heb ik weer een shoplog klaarstaan voor jullie. Ditmaal is het niet winkel gericht, maar een bij elkaar gekochte spullen. Ik ben afgelopen zijn geen dagjes weggeweest, maar wel gericht naar een aantal winkels. Hierdoor heb ik toch een mooie nieuwe verzameling bij elkaar gekregen. Het thema is een klein beetje roze, maar dat maakt mij als #pinklover niet uit natuurlijk.

20180514_134314.jpg

Ik ben bij veel verschillende winkels geweest, en heb ook veel enkele stuks gekocht. Hieronder zal ik de producten beter beschrijven, uiteraard waar ze vandaan komen. Ik ben erg van het roze, en onbewust is dat dit keer zeker duidelijk in de shoplog.

20180514_134516.jpg

  • Het ijsjeslicht komt bij de primark vandaan, deze bevat 4 lichtbolletjes. Het geeft warm wit licht, maar door het roze lijkt het een andere kleur te geven.
  • Een prachtige kaars van Woodwick, wat ben ik blij dat deze nieuw in mijn collectie is. De geur is erg zomers, maar voelt toch warm aan. De kaars is ook prachtig roze aan de buitenkant.
  • Ook zie je twee kleine kaarsen liggen hierboven op de foto. Deze zie je binnenkort terug. Want deze heb ik speciaal gekocht voor een houder die ik met kerstmis gehad heb.
  • De grote ronde kaars rechts onderin de foto bevat geen geur, maar wel een te leuke flamingo print op het glaswerk. Bedankt mama voor het geven van deze kaars.

20180514_134548.jpg

  • Bij de Kruidvat ben ik geslaagd voor een bruisbal voor in bad. Wit met roze gekleurd, met hierop een prachtig hartje. Kon de geur niet direct plaatsen, maar heerlijk zoet is het wel.
  • Links zie je een flesje dat bij de Lidl vandaan komt. na het lezen op de achterkant van de verpakking was ik erg nieuwsgierig geworden. Dit zou een spray zijn die je haren zou beschermen tegen de zon. Ik houd jullie hiervan uiteraard van op de hoogte.
  • Rechts zie je een schriftje liggen, deze bevat ringen en kan je in zijn geheel openklappen/draaien. De flamingo’s die bovenop gedrukt zijn heeft mij uiteraard overgehaald om het schriftje mee te nemen. Het schriftje bevat lijntjes, erg handig om recht te schrijven dus. Dit schriftje komt ook bij de Lidl vandaan, en waren in meer printen te koop.

Ik hoop dat jullie deze items leuk vonden om te zien, ik ben nieuwsgierig waar jullie van houden. Laten jullie mij het weten in de comments hieronder?

Liefs Soraya

Een gedachte over “Shoplog met een roze thema?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s