douche·haar

Andrélon Pink – Super Shine Shampoo & Conditioner

Hallo beauty’s,

Shampoo en conditioner zijn altijd snel op, hiervan heb ik dan ook altijd een voorraad van in huis. Ditmaal koos ik voor de Andrélon Pink – Super Shine Shampoo en Conditioner. Prachtige verpakkingen, maar is de werking ook prachtig? Dat vertel ik je hieronder in een uitgebreid review.

20180320_115231.jpg

De verpakkingen van de shampoo is roze van kleur, en de conditioner is wit van kleur. Beide verpakkingen bevatten glinsterende sterren, en informatie zowel op de voorkant als op de achterkant. De dop dit bij beide verpakkingen aan de bovenkant, dit is wel een pluspunt. Ik houd niet van verpakkingen die niet de doppen aan dezelfde zijde hebben. De verpakking is mooi, en handig in gebruik.

 

20180320_115313.jpg

Zowel de shampoo als conditioner bevat avocado- en arganolie. Hierdoor zou het goed gevoed worden. Helaas zie ik deze indredienten niet vrij bovenaan staan in de lijst.

Andrélon beloofd dat je haar zijdezacht gaat aanvoelen, maar ook een stralende glans krijgt. De shampoo en de conditioner ruiken heerlijk, het ruikt naar heerlijke zoete snoepjes. Deze geur in combinatie met de gekleurde verpakkingen is een feestje in de badkamer toch?

20180320_115451.jpg

De Andrélon Pink – Super Shine Shampoo en Conditioner hebben prachtige verpakkingen, ruiken heerlijk, zijn handig in gebruik. Maar helaas totaal niet geschikt voor mijn haar, net als de Andrélon X Mascha – Tropical Repair Lijn. Net als de Tropical Repair lijn wordt mijn haar snel vet en heb ik erg veel last van klitten. Helaas gebruik ik deze shampoo en conditioner niet op.

Wat vinden jullie van deze combinatie?

Deze producten zijn te koop bij de drogisterij voor € 3.99 euro per stuk. LET OP! Deze producten zijn vaak in de actie voor 1+1 gratis.

Liefs Soraya

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s