reiniging

Rituals Miracle Wipes reinigingsdoekjes

Hallo beauty’s,

Reinigingsdoekjes is iets wat ik niet snel gebruik, en al helemaal niet voor mijn gezicht. Soms zijn ze wel erg handig, voor op reis of zoals ik ze gebruik om swatches van mij hand en of arm te verwijderen. Deze Rituals Miracle Wipes reinigingsdoekjes zaten in mijn aftelkalender van kerst, en hierdoor ben ik de doekjes gaan testen. Benieuwd wat ik van de Rituals Miracle Wipes reinigingsdoekjes vind? Kijk dan snel hieronder.

20180405_181042.jpg

De verpakking is van plastic en wit gekleurd, er Rituals en heel herkenbaar hierdoor. De verpakking is ook handig in gebruik, doordat bovenop een hersluitbare opening zit. Hierdoor kunnen de doekjes ook niet snel uitdrogen. De verpakking bevat 12 doekjes.

20180405_181058

De doekjes verwijderen je makeup zonder alcohol. De doekjes bevatten verschillende oliën, en zouden de huid niet uitdrogen. De doekjes zouden zelfs waterproef makeup verwijderen van het gezicht en of de ogen. Het gebruik is erg simpel, zachtjes over het gezicht wrijven met ronde bewegingen. De doekjes zelf zijn wit van kleur.

20180405_181128.jpg

De doekjes zijn comfortabel in gebruik, en irriteren mijn huid niet. Mijn huid blijft rustig na gebruik zowel op mijn arm als op mijn gezicht. Voor mijn oogmakeup vind ik de doekjes niet heel fijn in gebruik, maar dat is echt mijn persoonlijke mening. Ik ben gevoelige ogen en daarom zou mijn keuze hier niet naar toe gaan. Helaas zijn de doekjes alweer op, en zou ik ze zeker nog een keertje aan willen schaffen.

De Rituals Miracle Wipes reinigingsdoekjes zijn te koop bij de Rituals winkel en online voor € 3.50 euro voor 10 doekjes.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Rituals Miracle Wipes reinigingsdoekjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s