make-up

Too Faced Hangover Primer

Hallo beauty’s,

Even geleden kon je in mijn shoplog al lezen, dat ik de Too Faced Hangover Primer heb aangeschaft. Vandaag wil ik jullie dan ook veel meer over dit product vertellen. Zeker omdat Too Faced nu ook in Nederland verkrijgbaar is bij Douglas. Ik ben erg fan van dit merk door de prachtige verpakkingen, heerlijke geuren aan de producten maar ook omdat het daadwerkelijk goede kwaliteit is. Ik ben daarom zeer benieuwd hoe de Too Faced Hangover Primer is, jullie ook?

20180405_174442.jpg

Ook ditmaal is de verpakking prachtig, maar zeker ook vernieuwend. De verpakking is wit met roze en veel tekstopdruk. Erg herkenbaar voor Too Faced, en voelt dan ook direct vertrouwd. De Too Faced Hangover Primer komt met een pompflacon aan de onderkant van de tube. Als je de laatste restjes uit de verpakking wilt halen, dan is een beetje zoeken en knijpen in de verpakking wel nodig. Wel erg hygiënisch in gebruik, en zeer duurzaam ook. De verpakking bevat 40 ml.

20180405_174559.jpg

De Too Faced Hangover Primer komt wit uit de tube, maar is transparant bij het uitsmeren op het gezicht. De primer ruikt een klein beetje, een heeft een warme geur. De primer zou zowel zonder als met makeup op het gezicht aangebracht kunnen worden. De primer zou hydrateren, verzachten en de huid verhelderen. Tevens zou het een “plakkerige” substantie hebben zodat de foundation goed op zijn plaats zou blijven. Dit is alles wat je wilt in een primer toch? Too Faced beloofd een goede primer naar mijn mening.

20180405_174536.jpg

De Too Faced Hangover Primer is handig in gebruik, één pompje en het hele gezicht kan ingesmeerd worden. Hierdoor geen product verspilling, en zelfs als je voorzichtig drukt kan je nog een klein beetje primer toevoegen voor zo nodig. De primer heeft inderdaad een “plakkerig” laagje op het gezicht, wat zeker niet vervelend en of lang voelt. De primer houd zeker mijn foundation op zijn plaats, en houd ook erg lang vol. Ik ben zeer tevreden, en zoals je misschien al kon raden door hierboven is mijn Hangover Primer al bijna leeg. Ik gebruik deze primer ook echt iedere dag, en ga zeker nog een vervanger aanschaffen.

Hebben jullie al producten van Too Faced geprobeerd? Wat vinden jullie aanraders?

Too Faced Hangover primer is te koop bij douglas voor € 30.99 euro voor 40 ml.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Too Faced Hangover Primer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s